Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν (0-0) το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, ωστόσο αυτό δεν συνέβη καθώς οι Μπάρκας και Σα επενέβησαν σωτήρια, όποτε τους χρειάστηκαν οι ομάδες τους.

Στη μία περίπτωση (62΄) που ήταν εξουδετερωμένος ο γκολκίπερ της «Ένωσης» στάθηκε τυχερός, καθώς ο Γκιγιέρμε σημάδεψε από κοντά το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι o «δικέφαλος» ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σιμόες στο 87′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μετά την αποψινή μοιρασιά στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Δευτέρα τον Βόλο στην Τούμπα, έχει μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή, προσπερνώντας την ομάδα του Μαρτίνς.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τους Πειραιώτες, απειλώντας τους στο 3ο λεπτό, όταν Μάνταλος έκλεψε την μπάλα από τον Μπα και εισήλθε στην περιοχή, με τον Σισέ όμως να τον προλαβαίνει, παραχωρώντας κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα πάντως ο Ολυμπιακός βρέθηκε μία ανάσα από το 1-0.

Οι ερυθρόλευκοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, με τον Ελ Αραμπί να τροφοδοτεί τον Μασούρα, ο οποίος με τη σειρά του γύρισε στον αμαρκάριστο Μπουχαλάκη, που έκανε το σουτ, βλέποντας όμως τον Μπάρκα να κάνει μία εντυπωσιακή απόκρουση και να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

 

πηγή: zougla.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.