Νάπολι από τα παλιά νίκησε την Γιουβέντους

Η Νάπολι μετά από 6 ματς χωρίς νίκη στο Σαν Σίρο, υποχρέωσε την Γιουβέντους σε ήττα 2-1 και διατήρησε την Ίντερ σε απόσταση βολής, με τους νερατζούρι να είναι στο μείον 3.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν κατώτερες του αναμενομένου στο πρώτο ημίχρονο, με τους δύο τερματοφύλακες, Μέρετ και Σέζνι να έχουν εύκολο βράδυ.

Στο δεύτερο όμως ο ρυθμός ανέβηκε με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ζιελίνσκι στο 63′ συμπλήρωσε την προσπάθεια του Ινσίνιε και νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Σέζνι. Και πάλι η Γιουβέντους δεν είχε φάσεις με Μανωλά και Ντι Λορέντσο να κρατούν μακριά Ρονάλντο και Ιγκουαϊν.

Το 2-0 που κλείδωσε το τρίποντο έκανε ο Ινσίνιε στο 84′ με βολέ που βρήκε και στον Ντε Λιχτ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Σάρι ήταν να μειώσει με τον Ρονάλντο να σκοράρει το 17ο γκολ του στη σαιζόν.

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Χισάι, Μανωλάς, Ντι Λορέντσο, Ρουί, Ντέμε(68′ Λομπότκα), Ρουίζ, Ζιελίνσκι(81′ Έλμας), Ινσίνιε, Καγιεχόν, Μίλικ(90′ Γιορέντε)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Πιάνιτς(50′ Ραμπιό), Ματουιντί(72′ Ντ. Κόστα), Ντιμπάλα(72′ Μπερναρντέσκι), Ιγκουαίν, Ρονάλντο

πηγή: novasports.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.