Η πολιτική αστρολόγος -Σύμβουλος σχέσεων Δήμητρα Παπανικολοπούλου μας αποκαλύπτει :Τελικά  ο έρωτας θα χτυπήσει τη πόρτα της καρδιάς μας; Πως θα περάσει κάθε ζώδιο σήμερα και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

 

ΚΡΙΟΣ.
Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ

Είναι ο λεγόμενος τρελός τυχοδιώκτης. Δεν μπορείς να τον αγνοήσεις αφού διαρκώς με τη φωνή του δηλώνει την παρουσία του. Όσο και αν σε εξοργίζει ο εγωκεντρικός του χαρακτήρας και η συνεχή επισήμανση των «αντικειμένων» που έχει στην κατοχή του, είναι το πρώτο σύμβολο του ζωδιακού και αντιπροσωπεύει το μωρό του πλανητικού συστήματος. Του ταιριάζει το τραγούδι «Μια ζωή την έχουμε και αν δεν γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε, κ.λ.π.». Παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και όπως τους έρχεται.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Ευτυχώς, αυτή η περίοδος είναι αρκετά καλή για εσάς αλλά και πάλι δεν σώζεστε. Δεν γίνετε να τα περιμένετε όλα από τον/την σύντροφό σας. Και το ταίρι σας έχει τις δικές του απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να είστε απαιτητικοί, ούτε να επιδιώκεται μόνο την εξασφάλιση προσωπικών αγαθών ή ακόμα και την προσωπική σας ικανοποίηση.

Επαγγελματικά:
Στα επαγγελματικά σας θα τα πάτε καλά αυτό τον μήνα αλλά μην είστε τόσο εγωιστές με τους γύρω σας και κυρίως με τους συνεργάτες σας γιατί πραγματικά θα έρθει η στιγμή που αυτά που κάνετε θα τα «γευτείτε» και θα δείτε πως νιώθουν οι άλλοι από τη συμπεριφορά σας. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός του ότι οικονομικά ανεβαίνετε αρκετά, αλλά μην το παρακάνετε.

Υγεία:
Λαμβάνετε ισορροπημένα γεύματα, για να αποδίδει ο οργανισμός σας όπως πρέπει. Αυξήστε τις βιταμίνες, που θα ωφελήσουν την όψη σας καθώς φρούτα και λαχανικά τα οποία αποτοξινώνουν.

Σέξ:
Ο Κριός όταν αποφασίσει να κάνει σεξ λαμπαδιάζει ολόκληρος. Δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο εκτός από την ικανοποίησή του. Μπορεί να έχει ένα διεστραμμένο χιούμορ αν θέλει να σε ρίξει και έχει τη δυνατότητα να γίνεται ιδιαίτερα πειστικός .

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Κάτι θα βγάλετε και εσείς που είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Καλό θα ήταν να προχωρούσατε λίγο περισσότερο με το ταίρι σας όσο αφορά τη σχέση σας. Κυρίως θα αναφερθώ στις γυναίκες. Μην αφήνετε τα αγόρια σας να μένουν μαγκούφηδες γιατί και εκείνοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Και όσο για τους άντρες μην δίνετε και πολύ αέρα γιατί θα σας πάρουν τον αέρα και θα σας μείνει στο χέρι. Για αυτό λοιπόν ψυχραιμία και σε περίπτωση που τσακωθείτε ξέρετε τι θα κάνετε. Γράφετε τον/την και θα δείτε πως θα του/της σπάσετε τα νεύρα. Σκεφτείτε και το γεγονός ότι δεν είστε και οι μόνοι αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω.

Επαγγελματικά:
Από εδώ βγάζετε αρκετά πράγματα. Φυσικά εννοώ ότι βγάζετε αρκετά χρήματα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο σπάταλοι από το να χαλάτε όλα σας τα χρήματα σε ομορφιά και προσωπικά σας αγαθά. Καλό θα ήταν να φυλάξτε και τίποτα στην άκρη γιατί στο τέλος δεν θα σας μείνει τίποτα. Δείξτε πιο πολύ προσοχή στις συνεργασίες που κάνετε και γενικότερα τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Αν σας κατηγορούν μετά πίσω από την πλάτη σας δεν θα φταίει κανείς άλλος εκτός από τον εαυτό σας που δεν ακούσατε.

Υγεία:
Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί ασχολείστε με πολλά. Προτιμήστε ισορροπημένη διατροφή για να βελτιώστε και την όψη σας.

Σέξ:
Σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι, τον κεντρίζει το παιχνίδι του κυνηγού, είναι ακραία παθιασμένος και περιπετειώδης, και θα κάνει σεξ οπουδήποτε γιατί του αρέσει να λειτουργεί ριψοκίνδυνα. Είναι ικανός να κατεβάσει τις πιο απίθανες ιδέες και να σε πάει εκεί που δεν έχεις τολμήσει ποτέ.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Σας αρέσει πιο πολύ να βλέπετε και ξέρετε. Στο σεξ ευτυχώς ξέρετε τι θέλετε, το θέμα είναι όμως πως δεν ξέρετε με ποιον να το κάνετε. Κοιτάτε από εδώ και από εκεί και αν έχετε ήδη ταίρι δεν σας νοιάζει, θέλετε κι άλλο. Αυτό όμως δεν είναι και το καλύτερο. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα πείτε το στο ταίρι σας αντί να γυροφέρνετε τον καθένα ή την καθεμία. Και στο κάτω κάτω αυτό δεν είναι σοβαρός λόγος το να υπερηφανεύεστε σε φίλους ότι μπορείτε και κοντρολάρετε δύο μαζί. Δεν θα καταφέρετε τίποτα. Απλά στο τέλος η παράλληλη σχέση θα μάθει για τον/την νυν και μετά δεν θα έχετε κανέναν από τους/τις δύο.

Επαγγελματικά:
Καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που λέτε στους συνεργάτες σας γιατί κάποια πράγματα ξέρετε παρεξηγούνται άθελα σας. Το να κάνετε το αφεντικό αν φυσικά δεν είστε, θα σας κάνει να φαίνεστε ψώνιο στους άλλους και θα τους κάνει να σας φέρονται περιφρονητικά. Προσπαθήστε να είστε πιο φιλικοί μαζί τους. Όσο για τα οικονομικά σας καλυτερεύουν κάπως αν φυσικά ξέρετε που και πότε να τα χρησιμοποιήσετε. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος για τα επαγγελματικά σας αλλά θα να την ξεπεράσετε. Μην είστε πια πεισματάρηδες και κάνετε και λίγο καλό!!!

Υγεία:
Είστε αρκετά δυνατοί και ανθεκτικοί. Όμως μην ξεπερνάτε τα όρια γιατί και τα αποθέματα τελειώνουν. Ίσως ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, να σας χαλαρώνει.

Σέξ:
Τα δίνει όλα αλλά τα θέλει και όλα. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που ποθεί με το δικό του μοναδικό τρόπο. Θα σε εντυπωσιάσει με την τεχνική του στο κρεβάτι, αρκεί να βρεις το ευαίσθητο σημείο του.

ΤΑΥΡΟΣ
ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ

Ο γήινος φυσιολάτρης που ίσως άλλο ξεκάθαρο ζώδιο δεν υπάρχει στον τομέα αυτό. Είναι αισθησιακός, και έχει ανάγκη τον έρωτα και όλες τις γήινες απολαύσεις που μπορεί να γευτεί η σάρκα του Δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα ωραίο πιάτο από μοσχαράκι με μακαρόνια. Είναι θετικός, υπομονητικός, φίλος απόλαυσης, λατρεύει την ησυχία, αγαπάει τα ζώα και τη φύση. Ο αντιπροσωπευτικός τύπος Ταύρου είναι ο γέρο Λαδάς από το έργο ο Χριστός ξανάσταυρωνεται. Η ιδιοκτησία είναι πολύ σημαντική για ένα Ταύρο. Ο κόσμος ολόκληρος θα συντριβεί γύρω του όταν μάθει ότι το ταίρι του βρήκε άλλο σύντροφο. Η Αφροδίτη που το κυβερνάει τον γεμίζει με αγάπη και ομορφιά και με μια ανάγκη αρμονίας. Δίνει πολλά στους φίλους του όπως και στους εραστές του. Υποφέρει από κρυολόγημα γιατί το ευαίσθητο σημείο του είναι ο λαιμός του. Σίγουρα δεν είναι τυπικός θαμώνας του κλαμπ, της ορειβασίας και των ταξιδιών. Με εξαίρεση την κρεβατοκάμαρά και την εργασία του πουθενά αλλού δεν είναι δραστήριος. Είναι επιρρεπής στο πάχος και αν τον πιέσεις να σταματήσει να τρώει είναι σαν να ζητήσεις από ένα ψάρι να πάψει να κολυμπάει. Αγαπάει τα γήινα χρώματα και έχει μια αδυναμία στις πράσινες αποχρώσεις. Από το λεξιλόγιό του λείπει η λέξη μετακομίζω.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Δεν γίνετε να τα θέλετε όλα δικά σας λες και είστε οι άρχοντες, όχι των δαχτυλιδιών, αλλά των αισθηματικών σας. Αυτό θα κάνει το ταίρι σας να αναρωτιέται «Με άνθρωπο τα έφτιαξα, ή με λιοντάρι (που τα θέλει όλα)?». Κανονικά θα πρέπει να έχετε την δύναμη του λιονταριού και την δικιά σας προσωπικότητα χωρίς να χρειάζεται να το παίξετε κάποιοι για να σας θαυμάζει το ταίρι σας. Πρέπει να σας αποδεχτεί όπως είστε. Εξάλλου σε έναν γάμο – σχέση μετράει ο εσωτερικός κόσμος και μετά ο εξωτερικός. Θέλετε μία σχέση που το ταίρι σας να είναι θεός/θεά ακόμη και αν έχει χάλια χαρακτήρα ή να είναι κακάσχημος/η αλλά με τον χαρακτήρα που σας ταιριάζει απόλυτα. Εν τέλη δεν θέλετε τίποτα από τα δύο ,αλλά λίγο και από τα δύο.

Επαγγελματικά:
Όταν θέλετε κάτι πρέπει να κάνετε τα πάντα με τον σωστό τρόπο για το αποκτήσετε αφήνοντας ανοιχτά στόματα. Καταρχάς θα βρείτε το πιο πραγματικά έμπιστο άτομο που να ξέρει κάτι παραπάνω ή έστω με τις δικές σας απόλυτες γνώσεις πάνω στο θέμα, και θα τις επεξεργαστείτε. Θα κάνετε βέβαια υπομονή και όταν έρθει η ώρα να το παρουσιάσετε ολοκληρωμένο τότε θα είναι μια μεγάλη έκπληξη για όλους. Και φυσικά μερικές «γλώσσες» θα σταματήσουν να μιλάνε για εσάς και για το πόσο είστε ικανός στη δουλειά σας γιατί θα τους έχετε αποδείξει ότι είστε τέλειοι!

Υγεία:
Ξεκινήστε γυμναστήριο άμεσα. Χρειάζεστε άσκηση και καλή φυσική κατάσταση. Αποφύγετε τις καταχρήσεις.

Σέξ:
Έχει μια συμπεριφορά η οποία εξάπτει την φαντασία. Ζηλεύει πολύ και προτιμάει την κυριαρχία των κινήσεων στον έρωτα και στο σεξ. Θέλει να ελέγχει και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Να είστε πιο ανοιχτοί με το ταίρι σας. Σε μία σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός, αλληλοεκτίμηση, ελευθερία, αγάπη και φυσικά εμπιστοσύνη. Με αυτά τα στοιχεία θα έχετε την τέλεια σχέση και φυσικά θα την διατηρήσετε έτσι. Δεν πρέπει να καταπιέζετε το ταίρι σας. Οφείλεται να το αφήνετε να έχει την ελευθερία του χωρίς συνέχεια να το ρωτάτε τι, πως, με ποιον και γιατί. Πρέπει να σέβεστε τα δικαιώματα των άλλων και κυρίως της σχέσης σας. Πηγαίνετε κάποια εκδρομή ή κάποιο ταξίδι έτσι ώστε να κάνετε μία ανανέωση στη σχέση σας.

Επαγγελματικά:
Το να μην τα καταφέρετε σε κάτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε τίποτα, πουθενά. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε με μία αποτυχία. Να έχετε στο μυαλό σας ότι τώρα μπορεί να μην τα καταφέρατε αλλά έχετε χρόνο στο μέλλον να το κάνετε. Μην επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων για εσάς γιατί εσείς μπορεί να έχετε κάτι που να μην έχουν οι άλλοι. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να τα προσέξετε λίγο. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο ή με κάτι το οποίο έχει σχέση με το εμπόριο θα πρέπει να προσέξετε διότι υπάρχει πιθανότητα ή μπορεί να έχει συμβεί ήδη, το να γίνετε θύμα εκμετάλλευσης απο μερικούς επιτήδειους.

Υγεία:
Πρόβλημα υγείας στο γαστρεντερικό. Ακολουθήστε σωστό διαιτολόγιο με οδηγίες γιατρού. Ξεκουραστείτε και όλα θα στρώσουν.

Σέξ:
Είναι ιδιαίτερα αισθησιακός και δεν ντρέπεται γι’ αυτό. Μοιάζει ήρεμος και συγκροτημένος, όμως μέσα του η φωτιά σιγοκαίει και κάποια στιγμή θα φουντώσει. Δε θα διστάσει να δοκιμάσει το παραμικρό στο σεξ εφόσον βρει την απόλυτη ικανοποίηση.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός σε ότι κάνει και οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Κανένας δεν μπορεί να σας υποβιβάσει σε κατηγορία ή οτιδήποτε άλλο. Έχετε τη δικιά σας προσωπικότητα και στυλ. Είστε αρκετά σέξι σε πολλά πράγματα και έτσι θα προσελκύσετε πιο πολύ το ταίρι σας. Μην τρέχετε από πίσω αλλά και μην το αφήνετε μόνο του. Να είστε και κοντά και μακριά για να του λείπετε περισσότερο. Αυτό θα το τρελάνει και θα σας θέλει πιο πολύ. Όπως λέει και το τραγούδι «πόσο θέλω να ‘χω κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο …είναι να έχω εσένα λιγάκι επιπλέον». Αυτά τα λόγια θα αναπαραχθούν με το ταίρι σας αν βέβαια παίξετε και εσείς καλά το ρόλο σας.

Επαγγελματικά:
Δεν νομίζετε ότι αρκετό καιρό φοράγατε τις παρωπίδες σας? Είναι η ώρα να αρχίσετε να ασχολείστε με όλους αυτούς που προσπαθούν να υπονομεύσουν την δουλειά σας. Αν είστε εργοδότης, αρχίστε να κάνετε καινούργιες προσλήψεις και σωστές. Και από την αρχή να είστε σκληροί για να σας ψιλοφοβούνται, μην σας πάρουν τον αέρα. Αργότερα δείξτε τους ότι μπορούν να σας βλέπουν και σας φίλο/φίλη αλλά πάντα εκτός του επαγγελματικού σας χώρου. Προσπαθήστε να τους εμπιστευτείτε και εσείς αλλά όταν πρέπει.

Υγεία:
Φρούτα και λαχανικά χρειάζονται. Ελαττώστε το κάπνισμα, αλλά βγείτε για ποτό ή φαγητό. Μην είστε επιφυλακτικοί. Ζητήστε συμβουλή διατροφολόγου.

Σέξ:
Αν και στην αρχή θα προτιμήσει ένα ρομαντικό απόγευμα κι ένα αποχαιρετιστήριο φιλί, δεν θα βιαστεί, γιατί θέλει να απολαμβάνει το σεξ με το σωστό παρτενέρ. Τα κεριά, τα αρώματα, και η χαμηλή μουσική, είναι η μεγαλύτερη ηδονή για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
O ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ

Ο Πολυλογάς της παρέα να θυμάσαι ότι είναι δίδυμος. Είναι το πιο κυκλοθυμικό, πολυμαθές και αεικίνητο ζώδιο. Δεν είναι ποτέ πληκτικός, έχει μεγάλη ευφράδεια λόγου, είναι ταλαντούχος στο γραπτό και προφορικό λόγο, εκτός και αν έχουμε αρνητική θέση του Κρόνου στο χάρτη του κάθε ζώδιο και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Μπορεί ο δίδυμος να είναι απίστευτα ζωντανός, έξυπνος αλλά και,με εξαιρέσεις, ψεύτης. Αυτό συμβαίνει διότι θέλει να μετατραπεί την αλήθεια σύμφωνα με το συμφέρον του. Ένα άλλο ελάττωμα είναι η επιπολαιότητα και η παιδιάστικη συμπεριφορά του. Έχει έντονες τάσεις φυγής δεν αντέχει τη ρουτίνα γι’ αυτό και αγαπά το μελίσσι της μεγαλούπολης. Αγαπάει τα υπερυψωμένα σπίτια με τα μεγάλα παράθυρα, και αν δεν έχει στοιχεία μέσα στο χάρτη του, του καρκίνου ή του ταύρου σίγουρα μπορεί να ζήσει και σε στάβλο. Το σπίτι του είναι γεμάτο βιβλία, τηλεφωνικές συσκευές, γραφική ύλη και άλλα απαραίτητα για αυτόν πράγματα. Πολλοί από αυτούς πάσχουν από νευρική ανορεξία ή βουλιμία ή και τα δύο μαζί. Οι αϋπνίες είναι ένα από τα αρνητικά στοιχεία του ζωδίου, γι’ αυτό και χρειάζονται συχνά διακοπές. Είναι πολυμήχανος και εφευρετικός, άριστος στις δημόσιες σχέσεις. Μια κινητή εγκυκλοπαίδεια. Είναι όμως και οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Επιτέλους ξεκολλήστε λίγο από τον/την πρώην. Αν είναι δυνατόν να κάθεστε και να τρέχετε κλαίγοντας από εδώ και από εκεί στους φίλους και συγγενείς και να κάνετε λες και ήρθε το τέλος. Απλά ήρθε η ώρα κάποια στιγμή να τελειώσει κάτι που είχατε όσο τέλειο και αν ήταν. Και στην τελική, στο μέλλον θα έχετε να θυμάστε αυτό που ζήσατε ως την πιο γλυκιά και ευτυχισμένη ανάμνηση που είχατε ποτέ. Μην κάθεστε να σκάστε από έναν χωρισμό, απλά να προχωρείτε μπροστά όσο κι αν πονάει. Το ξέρω θα πάρει καιρό αλλά μετά θα βρείτε κάτι πιο δυνατό. Για αυτό συνεχίστε την καθημερινότητά σας

Επαγγελματικά:
Μην δίνετε δικαιώματα να σχολιάζουν τα αισθηματικά σας οι συνεργάτες σας. Τα αισθηματικά σας και το τι συμβαίνει μέσα σε αυτά είναι αποκλειστικά δικό σας και μόνο θέμα. Καλό θα ήταν να κάνετε κάτι καινούργιο. Ευτυχώς που διατίθεστε να αναλάβετε τα οικονομικά του επαγγελματικού σας χώρου διότι πήγαιναν κατά κατηφόρα μεριά. Και βέβαια σκοπός σας είναι να τα ανεβάσετε και να τα διαχειριστείτε κατάλληλα. Πάρτε οποιαδήποτε ευκαιρία σας δοθεί και δείξτε σε όλους ότι έχετε τις δυνατότητες για τα πάντα.

Υγεία:
Προσέξτε τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι ότι η σωστή διατροφή διαμορφώνει και την εικόνα που εκπέμπετε. Κάντε ισορροπημένα γεύματα.

Σέξ:
Ο διανοούμενος του ζωδιακού. Πράγματι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει το σεξ με χαρά και ενεργητικότητα. Παιχνιδιάρης, πρέπει να τον πείσεις για να σε ακολουθήσει στο κρεβάτι. Αν το κάνει ο σύντροφος θα απολαύσει το σεξ.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Θα πρέπει να θυμάστε κάτι για τη ζωή σας το οποίο είναι αρκετά χρήσιμο, οι φίλοι υπάρχουν για να λέτε τα μυστικά σας, για να ζείτε όλες τις καλές στιγμές μαζί χωρίς προβλήματα. Αλλά αυτό αγαπητοί μου φίλοι ονομάζετε απλός γνωστός. Ο πραγματικός φίλος είναι εκείνος που θα ξεπερνάτε μαζί τα προβλήματά σας, θα ζείτε και άσχημες στιγμές μαζί υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο καθώς επίσης θα σας βοηθάει σε οποιαδήποτε στιγμή. Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω υπάρχουν 6 στους 100 ανθρώπους που είναι πραγματικοί φίλοι. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είστε και με το ταίρι σας μόνο που στη σχέση σας υπάρχει και κάτι πιο βαθύ η αγάπη.

Επαγγελματικά:
Τα πάτε αρκετά καλά μπορώ να πω στα επαγγελματικά σας διότι βάλατε επιτέλους μυαλό. Δεν κάνετε πάλι τις ξεροκεφαλιές που κάνατε παλιά και δεν ακούγατε κανέναν. Τώρα έχετε πάρει τα πάνω σας και προχωράτε χωρίς να υπάρχει τίποτα που να σας σταθεί εμπόδιο. Μόνο μην πάρετε ένα καλάμι και φύγετε γιατί αυτό θα λέγεται υπερβολή και δεν θα σας ωφελήσει σε κάτι συγκεκριμένο. Τα οικονομικά σας πετάνε όχι από πάνω σας, αλλά γύρω σας και καθήκον σας είναι να τα κρατήσετε σε τέτοια τροχιά. Θα κάνετε νέες γνωριμίες τις οποίες και θα εκμεταλλευτείτε.

Υγεία:
Φροντίστε να ξεκουραστείτε ψυχολογικά και να μαζέψετε δυνάμεις. Αυτό που χρειάζεται είναι ελαφριά γεύματα και αρκετός ύπνος.

Σέξ:
Είναι ιδιαίτερα αισθησιακός και δεν ντρέπεται γι’ αυτό. Μοιάζει ήρεμος, δεν παραδίδεται εύκολα αν δεν τον πείσεις για την απόλαυση. Επειδή είναι έντονα ερωτικός, η ομιλία κατά την ερωτική πράξη είναι συχνά απαραίτητη για να φτάσει στο μέγιστο οργασμό

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Υγεία:
Μην πίνετε, μη καπνίζετε. Ξεκινήστε δίαιτα το συντομότερο δυνατό. Έχετε παρασυρθεί και ταλαιπωρείτε ιδιαίτερα τον εαυτό σας.

Σέξ:
Φτάνει στην κορύφωση όταν οι άλλοι είναι ακόμη στην αρχή. Έχετε δραστήρια φαντασία και είναι δύσκολο να περιοριστείτε. Για να μη βαρεθείτε, θα πρέπει ο σύντροφος σας να σας κρατάει σε εγρήγορση. Δεν σοκάρεστε εύκολα, και δε διστάζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ΔΙΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟΣ

Το λεγόμενο καβουράκι του ζωδιακού πολλές φορές μπορεί να σε ξενίζει με την περίεργη συμπεριφορά του διότι νιώθει πάντα μεγάλη ασφάλεια. Ο τύπος αυτός έχει ένα περίεργο δέσιμο, σε όλη του τη ζωή, με τον ομφάλιο λώρο της μητέρας του. Ο τελευταίος άνθρωπος πού θα άφηνε τον πλανήτη για να μετακομίσει σε άλλον πλανήτη είναι ο καρκίνος εκτός και έχει μέσα στο χάρτη του στοιχεία Κριού ή Τοξότη. Αγαπάει να ταξιδεύει σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας του και να μαθαίνει την ιστορία των προγόνων του. Είναι πολύ διαισθητικός, σε τέτοιο σημείο ώστε να καταλαβαίνει τα πάντα γύρω του. Η διαίσθηση του έχει δύο όψεις. Τη μία τη χρησιμοποιεί για να κάνει σωστές κινήσεις. Και την άλλη ως αμυντική απέναντι στους εχθρούς. Όταν περνάει συναισθηματικές κρίσεις είναι ανυπόφορος, κλείνεται στον εαυτό του, γίνεται πολύ κάλος φίλος. Μην ξεχνάμε ότι το καρκίνο δεν μπορεί να τον κάνει καλά ούτε ο ψυχίατρος, ζει πολλές φορές στο πατρικό του σπίτι ή κοντά στη γειτονιά που μεγάλωσε. Εάν έχεις παντρευτεί έναν καρκίνο, να μην ξεχνάς ότι κάθε μισή ώρα πρέπει να του δείχνεις όλη σου την τρυφερότητα. Από μια σχέση φεύγει πρώτα αυτός για να μην τον εγκαταλείψουν, ασχέτως αν υποφέρει περισσότερο ο ίδιος.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Υγεία:
Αποφύγετε καταχρήσεις, συμπληρώστε τη διατροφή σας με λαχανικά και φρούτα. Ξεκουραστείτε, αποβάλλετε το άγχος.

Σέξ:
Οι Καρκίνοι είναι αισθησιακοί, τους αρέσουν τα κομπλιμέντα και οι κολακείες, και έχουν μεγάλη αδυναμία στα χάδια σε όλο το κορμί. Θεωρούν εκπληκτική τεχνική το σεξ και το διασκεδάζουν όπως πρέπει.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αισθηματικά:
Εάν έχετε ήδη κάποια σχέση και είστε αρκετά καλά μαζί, καλό θα ήταν να παραλείψετε τα λάθη αυτή τη στιγμή. Επειδή ακριβώς όπου και να πάτε ζείτε με το φόβο μην τυχόν και γελοιοποιηθείτε, αυτό δεν χρειάζεται να το μεταβιβάζετε στους άλλους. Εννοώ ότι αν δώσετε δικαιώματα σε μερικούς να σας γελοιοποιήσουν τότε ο φόβος σας και οι αμφιβολίες σας θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό φυσικά δεν θα αρέσει στο ταίρι σας. Δείξτε λοιπόν σε όλους πόση αυτοπεποίθηση κρύβετε μέσα σας αλλά μην σας περάσουν και για «εύκολους». Χειριστείτε το κατάλληλα και θα δείτε πόσα θα καταφέρετε.

Επαγγελματικά:
Έχετε κάπως μία περίεργη συμπεριφορά στα επαγγελματικά σας. Δεν ξέρω γιατί, αλλά επειδή έχουμε πει ότι ούτε ο ψυχολόγος δεν σας κάνει καλά, στους ξένους έχετε μία κάπως εχθρική συμπεριφορά και γενικά σε άτομα που δεν συμπαθείτε ή που μόλις γνωρίσατε, καθώς επίσης σας πιάνει και μια καχυποψία που δεν περιγράφεται. Νομίζει ο άλλος με το που σας βλέπει ότι θα τον δείρετε και γενικά ότι θα του κάνετε κάτι για να πάρετε εκδίκηση. Ίσως αυτό να το προκαλείτε λόγω προσωπικών προβλημάτων και ξεσπάτε σε άλλους. Γενικά προσπαθήστε να είστε πιο φιλικοί με τους γύρω σας και κυρίως με τους συνεργάτες σας.

Υγεία:
Συνδυαστική διατροφή. Πολλά φρούτα. Περιορίστε το κόκκινο κρέας και τα οινοπνευματώδη.

Σεξ:
Άκρως αισθησιακός αρκεί να τον παρακινήσεις. Δεν εξωτερικεύεται εύκολα, αλλά αν είναι να σε ικανοποιήσει θα κάνει τα πάντα γι΄αυτό. Διαθέτει τη τεχνική που χρειάζεται αλλά δεν την εφαρμόζει με ευκολία.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Εσείς πάλι σε αντίθεση με τους Διδύμους δεν χρειάζεστε απλά συναισθηματική ασφάλεια αλλά εξαρτάστε από αυτήν. Έτσι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στη σχέση σας απογοητεύεστε και μελαγχολείτε. Είστε υπερευαίσθητοι στα θέματα σχέσεων και συνδυάζετε ειλικρίνεια και συμπόνια προς το ταίρι σας. Είναι δύσκολο να κάνετε μία σοβαρή σχέση, διότι δένεστε πολύ εύκολα από την πρώτη στιγμή και νομίζετε ότι ο άλλος θέλει το ίδιο. Βρίσκεστε σε έναν φανταστικό δικό σας κόσμο που όλα είναι καλά. Αλλά όλα αυτά είναι κάτι το οποίο εσείς θέλετε να έχετε και στο τέλος απογοητεύεστε και πάλι γιατί περιμένατε κάτι καλύτερο.

Επαγγελματικά:
Εκτός από τα αισθηματικά σας θέλετε να νιώθετε ασφαλείς ακόμα και στον επαγγελματικό σας χώρο. Είστε ένα άτομο αρκετά επίμονο σε αυτό που θέλει για αυτό και κάνετε πάντα το δικό σας, κάτι όμως που δεν κρατάει πολύ. Πρέπει να είστε πιο σταθεροί στις αποφάσεις και τους στόχους που θέτετε. Δώστε πιο πολύ σημασία σε πιο αδύναμα άτομα κάνοντας τα να μην νιώθουν κατώτερα αλλά να πιστεύουν στον εαυτό τους και ξεκινήστε φυσικά από εσάς. Έτσι θα μπορέσετε να το μεταδώσετε και στους άλλους. Προσπαθήστε να δεχθείτε κάποιες προτάσεις που ίσως σας δοθούν από το εξωτερικό γιατί είναι προς το συμφέρον σας.

Υγεία:
Διατροφικά προσέχετε πολύ αλλά αν δε χάνετε κιλά, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Σέξ:
Από τη μια είναι συγκρατημένος, από την άλλη είναι διεκδικητικός. Θα προσπαθεί μέχρι να πάρει αυτό που θέλει από το σύντροφό του. Θα μπει στη διαδικασία χωρίς να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς γίνεται και θα κάνει έντονο σέξ σαν να είναι εκστασιασμένος

ΛΕΩΝ
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Ιδού ο βασιλιάς των βασιλιάδων, έρχεται με όλη τη μεγαλοπρέπεια και την επιδειξιμανία που έχει. Αν ο φίλος σου ή ο εραστής σου ανήκει στο ζώδιο αυτό μην παρεξηγηθείς αν σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι υπηρέτης του. Δεν το κάνει επίτηδες τις περισσότερος φορές. Πρέπει να νιώθεις πολύ τυχερός που έχεις δίπλα σου ένα παιδί του ήλιου διότι θα σου προσφέρει τα πάντα. Μοιάζει με παιδί του Απόλλωνα στην ομορφιά. Έχει έντονη προσωπικότητα που είναι αδύνατο να μη το προσέξει κανείς. Αυταρχικός όπως ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος που μπορεί στο τέλος να γίνει τύραννος, αυταρχικός σαν τον μανιακό Νέρωνα. Είναι πολύ καλός οικοδεσπότης γιατί συνδυάζει τη μεγαλοψυχία με τη γενναιοδωρία και τη διασκέδαση. Θα σε ταΐσει και θα σε φροντίσει όπως ένας Ταύρος. Το σπίτι του έχει τζάκι γιατί αγαπάει τη φωτιά. Αγαπάει τα ζώα και όλα τα κατοικίδια. Τακτικός θαμώνας των κλαμπ και όλων των κέντρων διασκεδάσεως. Δεν είναι του ρητού «παν μέτρο άριστον». Η ζωή δίπλα σε ένα Λέοντα είναι μια περιπέτεια και μια συνεχή εμπειρία. Εάν θέλεις να σε παντρευτεί πρέπει να σε χαρακτηρίζει η έκφραση «δούλα και κυρα». Μοιάζει με έναν Σταρ του Χόλιγουντ ο οποίος δεν τσιγκουνεύεται ούτε την έκφραση του ούτε την τσέπη του

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Καλό θα ήταν να αυξήσετε λίγο τα επίπεδα σεξουαλικότητάς σας διότι το καημένο το ταίρι σας είναι κρίμα να περιμένει πότε έχετε εσείς όρεξη. Πρέπει να είστε λίγο πιο εκδηλωτικοί με το ταίρι σας και να του έχετε εμπιστοσύνη. Βέβαια αυτό για να το κάνετε πρέπει να υπάρχει αρμονία, ηρεμία και διάλογος στη σχέση σας αλλά και στην κάθε σχέση. Πρέπει να βγάλετε αυτή τη μαύρη ταμπέλα «κλειστό», διότι είστε αρκετά σεξουαλικά άτομα όχι απαραίτητα εμφανισιακά αλλά πάντα οι άλλοι θα βρίσκουν κάτι το ιδιαίτερο πάνω σας. Και επειδή έχετε δυνατότητες καλό θα ήταν να κάνετε μια προσπάθεια.

Επαγγελματικά:
Τι να πει κανείς για τα επαγγελματικά σας, αφού το μόνο που σας αρέσει να κάνετε είναι να ασχολείστε με τον επαγγελματικό σας τομέα όποιος κι αν είναι αυτός. Έτσι απορροφημένοι στη δουλειά σας παραμελείτε και τα αισθηματικά σας και μετά μένετε μόνοι. Όχι που δεν θέλετε αλλά τέλος πάντων. Γενικότερα όμως τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στο απόγειό τους και θα δημιουργηθούν νέες αλλαγές, κυρίως στα άτομα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και σε εσάς τον ίδιο. Τα οικονομικά σας επιτέλους σταθεροποιούνται κάτι που περιμένατε από καιρό και έτσι ανακουφίζεστε κατά κάποιο τρόπο.

Υγεία:
Χρειάζεστε περπάτημα για την καρδιά και το κυκλοφορικό. Μην τα αφήνετε όλα στην τύχη τους.

Σέξ:
Ο Λέων, αργός, αισθησιακός αλλά και τολμηρός, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του και να τις ικανοποιεί. Θα σταματήσει μόνο αν ακούσει το ήμαρτον.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Σας αρέσουν οι ακρότητες, αλλά πολλές φορές λόγω αυτής της αρέσκειά σας το παρακάνετε με αποτέλεσμα να πληγώνετε τον ίδιο σας τον εαυτό και είναι κρίμα. Είστε αρκετά σοβαρά άτομα και πολύ λεπτομερή. Αλλά το χειρότερο ελάττωμα σας – χόμπι για εσάς , είναι το ότι κριτικάρετε σκληρά τους άλλους παρόλο που τις περισσότερες φορές έχετε δίκιο. Και πάλι όμως καλό θα ήταν να μην φέρεστε τόσο επιθετικά αλλά αντίθετα να πείτε τη γνώμη σας χωρίς να κάνετε κριτική. Επίσης, ασχοληθείτε και λίγο με το ταίρι σας, αν έχετε αυτή τη περίοδο, γιατί από ότι φαίνεται δεν σας νοιάζει και τόσο. Εξάλλου δεν ενοχλείστε να μένετε μόνοι σας.

Επαγγελματικά:
Όσο για τα επαγγελματικά σας θα είναι σε μέτριο επίπεδο γιατί θα κάνετε κάποια μικρά λαθάκια τα οποία δεν σας συμφέρουν. Βέβαια από μία άποψη δικαιολογείστε, γιατί είστε πολύ αγχώδη άτομα και πολλές φορές τελειομανή για αυτό έχετε αυτή την αγωνία να τελειώνετε αυτά που αρχίζετε.

Υγεία:
Ίσως σας απασχολήσουν πονοκέφαλοι, μην ανησυχήσετε απλά έχετε μια μικρή ευαισθησία. Περιορίστε το διάβασμα και την πνευματική κούραση.

Σέξ:
Αρέσκονται να κάνουν έρωτα με αναμμένα τα φώτα γιατί αγαπούν την επίδειξη του κορμιού τους και ταυτόχρονα το να αλληλοπαινεύονται. Φτάνουν τον εραστή και τον εξιδανικεύουν σε σημείο καταδυνάστευσης γιατί θέλουν να νοιώθουν βασιλιάδες.
Τους ενδιαφέρει να γνωρίζουν την ικανοποίηση του συντρόφου.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Υγεία:
Είστε λιοντάρι από πλευράς υγείας. Νοιώθετε καλά, αλλά μην εγκαταλείπετε τη σωστή διατροφή. Αυξήστε τα λαχανικά στο διαιτολόγιό σας.

Σέξ:
Το σεξ μαζί του είναι μια εμπειρία που δεν ξεχνιέται. Ξεκινώντας από τα μάτια, διαλύοντας το άγχος, τραβώντας με ακατανίκητη ορμή το σύντροφο στα μονοπάτια της ηδονής. Σαντιγί, κόκκινο κρασί, ρουφηχτά φιλιά, σφιχτή αγκαλιά είναι στοιχεία που τον αναστατώνουν Γεμάτο φράουλες το κορμί και με κονιάκ, το δάγκωμα της κόμπρας, τρελαίνει και αναστατώνει το μυαλό και το κορμί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
O ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Το ζώδιο αυτό συμβολίζει τον ερευνητή, το σοφό, τον αναλυτή. Είναι ο μόνος που μπορεί να πάει Θεσσαλονίκη μέσω Τρίπολης. Eναι παιδί του Ερμή που ο πλανήτης ‘ αυτός συμβολίζει τη διάνοια, τις επιστήμες, τους αριθμούς. Ο καλύτερος παρθένος είναι αυτός που δεν έχει λεφτά και ο χειρότερος είναι αυτός που πληρώνει την τσέπη του. Του ταιριάζει το τραγουδάκι από την ελληνική ταινία «Το θύμα». Είναι ήρεμος άνθρωπος και μετριόφρων. Δύο πράγματα δεν αντέχει το ζώδιο αυτό. Το ένα είναι να κάνει παρέα με ανόητος ανθρώπους και το άλλο είναι η σκόνη. Είναι πολύ επικριτικός με τους άλλους όταν ακούει πράγματα από αυτούς που δεν στέκουν. Έχει μια τάση προς την γκρίνια και η γλώσσα του είναι κοφτερή σαν ξυράφι. Είναι άτομο της προσφοράς, για αυτό και γίνεται πολύ καλός νοσοκόμος, κοινωνικός λειτουργός, ψυχολόγος. Άν έχει μέσα στο χάρτη του στοιχεία Σκορπιού η Λέοντα μπορεί να γίνει και καλός πολιτικός, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οχι. Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι πιστός φίλος, ειδικά η γυναίκα. Είναι οργανωτικός και εργασιομανής. Ενδιαφέρεται για θέματα που έχουν να κάνουν με την η οικολογία, αντιπαθεί την τεχνολογία ή την χρησιμοποιεί απλά για να κερδίσει χρόνο. Το σπίτι του είναι ένα δεύτερος χώρος εργασίας και ένα κινητό φαρμακείο.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Μην είστε υπερβολικά σοβαροί. Βάλτε στα αισθηματικά σας λίγες πινελιές χαράς και απόλαυσης. Το καημένο το ταίρι σας δεν φταίει σε τίποτα να μένει μόνο του όλη μέρα. Το ότι δεν έχετε πρόβλημα να μένετε μόνοι εσείς, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το μεταδίδετε και στους άλλους. Καλό θα ήταν να λέτε ευτυχώς που ο θεός σας έστειλε ένα ταίρι γιατί δεν είναι και εύκολο να σας βρούμε. Θέλετε να ζείτε μόνο με τη μοναξιά σας και φυσικά δεν σας δυσαρεστεί καθόλου αυτό, γιατί ο χρόνος που θα απομένει θα τον αξιοποιείτε, όπως πάντα, στη δουλειά σας.

Επαγγελματικά:
Εδώ είστε στα «χωράφια» σας. Τα πάτε αρκετά καλά αυτή τη περίοδο και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Δώστε προσοχή στα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου και έχετε το νού σας σε περίπτωση που σας προταθεί μία νέα δουλειά ή μία νέα συμφωνία που αποτέλεσμα θα έχει την οικονομική σας ευελιξία. Τουλάχιστον στη δουλειά σας είστε πιο ευχάριστοι και σας αρέσει να αποδεικνύετε πράγματα για τα οποία στο τέλος βγαίνετε αληθινοί. Αλλά και πάλι θα πρέπει να είστε πιο φιλικοί και πιο μαλακοί με τους γύρω σας, Έτσι θα τους κάνετε να νιώθουν ότι χρειάζονται και τον συνεργάτη τους και έναν εμπιστεύσιμο φίλο/φίλη.

Υγεία:
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Ίσως έχετε κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα. Ξεκουράστε τη μέση σας και προσέξτε τα κιλά σας.

Σέξ:
Ακόμη και το σεξ σας αρέσει προγραμματισμένο. Δεν λειτουργείτε αν πανικοβληθείτε. Θα δοκιμάσετε το κάθε τι αρκεί να αφήσετε ικανοποιημένο το σύντροφό σας. Ανυπομονείτε να πραγματοποιήσετε τις κρυφές σας φαντασιώσεις.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Δεν θα είναι και άσχημα τα αισθηματικά για όσους έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο. Απλά θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα είτε μόνοι αν είναι οικογενειακά, είτε με το ταίρι σας αν είναι προσωπικά. Το λέω αυτό διότι με το ταίρι σας είναι δύσκολο να λύσετε οικογενειακά προβλήματα και σε περίπτωση που η οικογένειά σας δεν συμπαθεί το ταίρι σας τότε τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα. Πάρτε το ταίρι σας να πάτε κάπου που κυρίως πρωταγωνιστής θα είναι η φύση. Μην πείτε όχι. Όλοι ξέρουν ότι σας ηρεμούν η θάλασσα, το βουνό και γενικά τα μέρη που βρίσκονται μέσα στη φύση.

Επαγγελματικά
Δώστε κι άλλες ευκαιρίες σε άτομα τα οποία δεν μπορούσαν στο παρελθόν να σας δείξουν τι πραγματικά αξίζουν όσο αφορά τη δουλειά σας. Είστε άτομα που δεν δίνετε και πολλές ευκαιρίες. Σας αρέσει να κάνετε και να ασχολείστε με πολλά πράγματα αλλά μετά μην παραπονιέστε για κάτι το οποίο εσείς διαλέξατε ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους. Δεν είναι εύκολες οι δουλειές που διαλέγετε γιατί είστε ικανοί να καταφέρετε τα πάντα γυρνώντας τον πλανήτη ανάποδα. Δεν το βάζετε ποτέ κάτω και είστε κατηγορηματικοί σε αυτό το οποίο θέλετε να πετύχετε.

Υγεία:
Πήρατε μερικά κιλά αλλά σας ταιριάζει. Φροντίστε να έχετε σωστή διατροφή και αποφύγετε τα λιπαρά.

Σέξ:
Είστε τρυφεροί, αλλά έχετε έντονα ένστικτα στο κρεβάτι. Θα απολαύσετε το σεξ και θα εφαρμόσετε νέες στάσεις στο κρεβάτι με το σύντροφο.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Μην νομίζετε ότι το ταίρι σας θα σας αντέξει για πολύ ακόμα. Δεν γίνετε να του μιλάτε όποτε θέλετε εσείς και να ασχολείστε με τα ερωτικά σας όποτε έχετε όρεξη. Έτσι, όχι απλά θα μείνετε χωρίς ταίρι, αλλά θα έχετε αφήσει και τις χειρότερες εντυπώσεις. Καλό θα ήταν να μην νομίζετε ότι έχετε την ικανότητα για τα πάντα. Σε ότι κάνετε να λέτε ότι θα βάλω στόχο να φτάσω αυτόν που είναι καλύτερος από εμένα (που πάντα θα υπάρχει) και μετά θα προσπαθήσω να τον ξεπεράσω. Και μόνο η απόφαση που παίρνετε θα σας κάνει μοναδικό. Βέβαια υπάρχουν και τα επαγγέλματα που δεν είναι κανένας καλύτερος από τον άλλον αλλά αντίθετα είναι μοναδικά και υπάρχουν 1 στους 5 ανθρώπους που να μπορούσε να τα κάνει.

Επαγγελματικά:
Όταν κάποιος στον επαγγελματικό σας χώρο δεν μπορεί να τα καταφέρει σε κάτι δεν χρειάζεται να τον κοροϊδέψετε ή να τον κριτικάρετε για το λάθος του. Εσάς δεν νομίζω να σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν. Φυσικά, είναι γνωστό οτι δεν δίνετε δικαιώματα παρόλα αυτά όταν συμβεί θα σας τσαντίσει πολύ. Να είστε όσο πιο φιλικοί μπορείτε και να προσπαθήσετε να αλλάξετε συμπεριφορά γιατί ο χαρακτήρας σας είναι δύσκολο και μην σας πω ότι δεν αλλάζει. Αν θέλετε να τον αλλάξετε όμως και αυτόν με θέληση μπορείτε. Ας πάμε και σε κάτι θετικό όμως. Δεν πάτε και άσχημα. Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν και σταθεροποιούνται με αποτέλεσμα να σας φεύγει όχι όλο αλλά το περισσότερο άγχος διότι ξεχρεώνετε κάποια χρέη.

Υγεία:
Προβλήματα με στομαχική και εντερική διαταραχή. Περιορίστε τις φυτικές ίνες και το ψωμί, και κάντε γυμναστική.

Σέξ:
Το σεξ μαζί του είναι μια εμπειρία που δεν ξεχνιέται. Είναι ντροπαλός, μοιάζει πουριτανός, δείχνει να θεωρεί το σεξ αναγκαίο κακό. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα, είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες θεωρούν το σεξ υψηλή τεχνική.

ΖΥΓΟΣ
O ZHΛΙΑΡΗΣ

Είναι ένα άτομο του αέρα γι’ αυτό πετάει μονίμως σε έναν κόσμο ιδεατό. Είναι δέσμιος της ύλης, η αγάπη του για την ομορφιά τον σπρώχνει σε κάθε τι λαμπερό. Όταν βρεθεί σε συγκέντρωση με άλλους που έχουν έντονη προσωπικότητα, του κόβονται τα πόδια. Χωρίς φίλους και διασκέδαση νοιώθει φυλακισμένος. Μπορεί να διασκεδάσει σε ένα απλό ταβερνάκι ή στο πιο ακριβό μαγαζί. Όταν δεν μπορεί να δημιουργήσει μια σοβαρή σχέση τότε τραγουδάει «νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου». Η φράση αυτός «όποιος μπορεί να ζήσει μόνος του είναι θηρίο ή θεός» είναι σίγουρα σκέψη ενός Ζυγού. Έχει πολλούς εχθρούς και είναι ο αιώνιος συμφιλιωτής που έχει έρθει στον κόσμο για να ενώσει τους πάντες και τα αντίθετα άκρα. Είναι ένα ζώδιο ροζ που το διακρίνει μεγάλη φαντασία την οποιά μπορεί να ισορροπήσει με την πραγματικότητα. Όταν θα κάνει την λαδιά θα βρει ένα σωρό δικαιολογίες. Ξέρει να σφάζει με το γάντι και να κολακεύει, όπως, επίσης του αρέσει να τον γεμίζουν κομπλιμέντα. Είναι δίκαιος γι’ αυτό και οι περισσότεροι ιχθείς γίνονται δικαστικοί, νομικοί, καλλιτέχνες. Σπανία θα ξεχάσει γιορτές και πανηγύρια και δεν του αρέσουν καθόλου οι επισκέψεις στα νοσοκομεία ή σε χώρους σκοτεινούς .Και, τέλος, μη σε παραξενέψει καθόλου εάν δεις έναν φίλος σου ζυγός να έχει αγοράσει το ίδιο αυτοκίνητο και ρούχο με σένα!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Είστε άτομα τα οποία δεν έχετε και πολλά προβλήματα με το περιβάλλον σας γιατί είστε φιλικοί και καταλαβαίνετε τους άλλους. Έχετε ομως και ένα ελάττωμα, είστε πολύ μα πολύ φλύαροι Αυτό είναι κάτι που χρησιμεύει σε διαλέξεις αν σκοπεύετε να γίνετε δικηγόρος ή κάτι παρόμοιο, αλλά για το ταίρι σας δεν είναι παρά μόνο κάτι πολύ βαρετό. Πρέπει να είστε πιο γλυκοί και ναζιάρηδες με το ταίρι σας. Το να αποφύγετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις είναι κάτι ναι μεν έξυπνο αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε τον εαυτό σας να αντέχει συνέχεια και στα καλά και στα άσχημα. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί οτι δεν είστε άτομα που θα μπλέξετε εύκολα σε καυγάδες ή διαπλικτισμούς.

Επαγγελματικά:
Η αναποφασιστικότητά σας δεν θα ωφελήσει καθόλου τα επαγγελματικά σας. Πρέπει να είστε σταθεροί και στις αποφάσεις αλλά και στις κινήσεις τις οποίες θα κάνετε για να πετύχετε το στόχο σας. Υπάρχει κάτι όμως που δεν κολλάει, και αυτό είναι το ότι απογοητεύεστε εύκολα αν δεν πετύχετε αυτό που θέλετε. Είναι δύσκολο για εσάς να ζήσετε μία στεναχώρια γιατί αποδυναμώνεστε εύκολα και χάνετε τις ελπίδες σας. Κανονικά θα έπρεπε να μην το βάζετε κάτω με τη μία αλλά να συνεχίζετε λέγοντας ότι αφού δεν τα καταφέρατε τώρα δεν σημαίνει ότι ποτέ δεν θα τα καταφέρετε. Θα κρατήσετε και θα ανανεώσετε όλες τις δυνάμεις σας για κάτι αποτελεσματικότερο και καλύτερο.

Υγεία:
Περισσότερα φρούτα και λαχανικά, περιορισμός στα λιπαρά γεύματα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση με γυμναστική.

Σέξ:
Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη είναι συχνά απαραίτητη χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό αρμονικό φρασεολόγιο. Για να τον ανάψεις πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Και αυτό το λέω διότι αυτή η περίοδος δεν είναι και πολύ καλή για τη σχέση σας. Μπορεί η οικογένειά σας να μην είχε συμφωνήσει τόσο καιρό για τη σχέση σας και τώρα είναι η περίοδος που μπορεί να αρχίσουν τα μικρο-ξεσπάσματα. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε κατάσταση με ηρεμία και ψυχραιμία. Όσο για το ταίρι σας καλύτερα να του λέτε την αλήθεια, να είστε ειλικρινής διότι μόνο έτσι η αλήθεια θα πονέσει και μετά θα ξεχαστεί. Χρησιμοποιώντας το ψέμα πρέπει να θυμάστε οτι το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και έτσι θα συνεχίζεται μέχρι που θα σας ανακαλύψουν και οι συνέπειες δεν θα είναι και οι καλύτερες.

Επαγγελματικά:
Είστε αρκετά έξυπνα άτομα και γενικότερα σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους. Αυτό είναι κάτι σπάνιο κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Άρα καλό θα ήταν τώρα που είναι η κατάλληλη περίοδος να το εκμεταλλευτείτε. Ταξίδια που προκύπτουν την περίοδο αυτή θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε τα οικονομικά σας και να πετύχετε μια συνεργασία από την οποία βγαίνετε κερδισμένοι. Θα χρειαστεί να προσέξετε την επιρροή που ασκούν οι άλλοι επάνω σας, για αυτό καλό θα ήταν οι αποφάσεις να είναι μόνο δικές σας. Το παρελθόν πρέπει να γίνει παράδειγμα για το μέλλον. Το διάστημα αυτό σας εννοεί να λύσετε θέματα με το δημόσιο αλλά και να ρυθμίσετε χρέη από το παρελθόν.

Υγεία:
Αν σας απασχολήσουν πονοκέφαλοι μην ανυσηχείσετε. Έχετε μια μικρή ευαισθησία. Επισκεφθείτε κάποιο γιατρό, και περιορίστε την πνευματική εργασία.

Σέξ:
Σίγουρα έχει μια διεστραμμένη πλευρά και είναι ηδονοβλεψίας. Αγαπημένο ερωτικό παιχνίδι του είναι να τους ρίχνουν σαμπάνια στο γυμνό κορμί για να ξεδιψάσει. Δεν του αρέσει να κάνει έρωτα στον κινηματογράφο ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Ο έρωτας είναι μια ρομαντική ιεροτελεστία και μια κυκλική εμπειρία.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Πάθος, ένταση και ενέργεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για αυτη την περίοδο. Η άνοιξη είναι μια εποχή που ξυπνά τις αισθήσεις σας και γενικά σας κάνει πιο ερωτικούς και σέξι. Αν ηρεμήσετε και δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα και πιο ψύχραιμα θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από τις σχέσεις σας. Τώρα την άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνετε κάποιο ταξίδι με το ταίρι σας. Έτσι θα ανανεώσετε και την σχέση και θα του δείξετε πόσο τον αγαπάτε, άλλωστε το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί λόγω των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει ο χαραχτήρας σας. Άλλωστε η επιπολαιότητα δεν είναι προτέρημα αλλά ελάττωμα δικό σας.

Επαγγελματικά:
Είστε αρκετά ήρεμα άτομα. Αυτό χρησιμεύει αρκετά στη δουλειά σας γιατί οι περισσότεροι έχουν άγχος. Εσάς το άγχος ή δεν θα σας πιάσει καθόλου ή θα είστε συνεχώς αγχωμένοι. Είστε ισορροπημένοι οικονομικά και επαγγελματικά και αυτό είναι κάτι αρκετά καλό γιατί βοηθιέστε από το ότι βλέπετε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις όπως είναι  στη πραγματικότητα. Αποφεύγετε τον δύσκολο δρόμο για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αλλά δοκιμάστε και πάλι κάτι καινούργιο, κάντε κάτι δύσκολο το οποίο να το βάλετε σαν πρόκληση για εσάς. Αφού αγαπάτε την περιπέτεια εκμεταλλευτείτε το

Υγεία:
Είστε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ισορροπημένη διατροφή και αρκετό νερό. Φροντίστε το σώμα σας και τα μαλλιά.

Σέξ:
Έντονες σεξουαλικές στιγμές προβλέπονται αυτό το δεκαήμερο. Μη διστάσετε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά τους. Ερωτογενής ζώνη είναι οι γλουτοί και οι μηροί, εκμεταλευτείτε το. Απολαύστε το σεξ σε όλο το σπίτι, χωρίς δισταγμό, ζήστε τη δική σας πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ

Σου ταιριάζει το «καλώς ήλθατε στη χώρα των θαυμάτων». Όπως ό Λωτοφάγος έτσι και ο Σκορπιός είναι ικανός με αυτό τον αισθησιασμό που εκπέμπει να σε κάνει να ξεχάσεις το όνομα σου. Κατά βάθος είναι πολύ ρομαντικός όσο και εάν προσπαθεί να το κρύψει κάτω από μια μάσκα ψυχρότητας. Το κάνει διότι απλούστατα αγαπάει το δράμα, την περιπέτεια και την ένταση. Αν λοιπόν είστε αρσενικές ή θηλυκές πεταλουδίτσες αφήστε το Σκορπιό και πιάστε έναν Κριό ή ένα Δίδυμο διαφορετικά θα πρέπει να πάρετε μαθήματα αυτοάμυνας. Ένας Σκορπιός δεν είναι σπάταλος μπορεί να ζήσει και Σπαρτιάτικα αν χρειαστεί. Θα σε καλέσει για φαγητό με κόκκινο κρασί και αρωματικά κεριά, θα σου στείλει λούλουδα για να σε κατακτήσει, θα σου κάνει ακριβά και πρωτότυπα δώρα. Ο έρωτας ή το σεξ για τους Σκορπιούς δεν είναι μια βιολογική ανάγκη αλλά ένας τρόπος έκφρασης και μια ανώτερη αισθησιακή εμπειρία. Ένας Σκορπιός με φτωχή σεξουαλική ζωή είναι ό πιο αξιολύπητος ζητιάνος της γης. Ο Σκορπιός έχει πολλά θετικά στοιχεία, εκείνο όμως που δεν συγχωρεί πότε είναι η απιστία. Σε αυτή την περίπτωση ή θα σε ξεγράψει παντελώς από τη ζωή του ή θα καθίσει δίπλα σου και θα μετανιώσεις για τη στιγμή που τον γνώρισες. Εάν πληγωθεί τότε η επιστροφή είναι ταξίδι χωρίς γυρισμό.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Είναι μια αρκετά καλή περίοδος για φλερτ  και γνωριμίες. Ας τα πιάσουμε όμως από την αρχή. Όσοι έχετε κάποια σχέση ας ετοιμαστείτε για μία έκπληξη. Και αυτή φυσικά ή θα είναι πρόταση γάμου ή κάποια εγκυμοσύνη. Δώστε προσοχή και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Να ξέρετε όμως, πως για όλα αυτά χρειάζεστε το 20% των δυνάμεών σας. Γιατί το υπόλοιπο θα το χρειαστείτε στην νύχτα εορτασμού με το ταίρι σας για αυτή τη νέα έκπληξη. Μην διστάσετε όμως να δείξετε το οποιοδήποτε συναίσθημα είτε αυτό είναι χαρά είτε λύπη. Αυτό, πρώτον, θα ανακουφίσει το ταίρι σας ώστε να ξέρει τι πραγματικά νιώθετε και δεύτερον, θα σας αγαπάει περισσότερο για την ειλικρίνεια σας.

Επαγγελματικά:
Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξετε λίγη προσοχή. Είστε αρκετά ισχυροί επαγγελματικά αλλά αν έχετε ανέβει σε ένα συννεφάκι και νομίζετε ότι θα είστε για πάντα εκεί επάνω, είστε γελασμένοι. Δεν γίνεται να κάνετε πάντα εσείς κουμάντο. Πρέπει να δείχνετε εμπιστοσύνη στα σωστά άτομα και να δίνετε ευκαιρίες σε νέα άτομα. Ακόμα θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας. Παρόλο τις προτάσεις για νέες συμφωνίες και για νέα οικονομικά ωφέλημα συμβόλαια που σας παρουσιάζονται το τελευταίο καιρό, δεν πρέπει να ενθουσιάζεστε και οφείλεται να σκεφτείτε πολύ καλά πριν απαντήσετε. Τα κάνατε θάλασσα αισθηματικά μην τα κάνετε και επαγγελματικά γιατί θα πάνε χαμένοι όλοι οι κόποι σας.

Υγεία:
Η υψηλή μαγειρική θα γίνει η αδυναμία σας. Δεν έχετε να ανυσηχήσετε για κάτι, απλά εξοικονομείστε περισσότερες ώρες ξεκούρασης.

Σέξ:
Αν και έχουν τη φήμη της μηχανής του σεξ, ουσιαστικά είναι ευαίσθητοι και συχνά εμπλέκονται στο σεξ συναισθηματικά. Είναι από τα πιο σεμνότυφα ζώδια και χρειάζονται να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφο τους. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την επιφυλακτικότητά τους, ίσως επιστρατεύσουν μερικές από εκείνες τις άγριες φαντασιώσεις τους.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Σε εσάς πάλι, δυστυχώς που σας το λέω, αλλά δεν θα είναι καλά τα αισθηματικά σας. Δημιουργούνται εντάσεις πάνω στη σχέση σας. Και να σας πω την αλήθεια φταίτε. Δεν γίνεται να κουμαντάρετε πάντα εσείς το ταίρι σας. Να αποδεχτείτε τις συνέπειες των οποιονδήποτε πράξεών σας απέναντι του. Ξεκινήστε να του φέρεστε πιο γλυκά, πιο τρυφερά πηγαίνοντας του πρωινό στο κρεβάτι. Αλλά προσοχή, μην το παρακάνετε, κάντε το  για να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη του/της αγαπημένης σας.

Επαγγελματικά:
Επηρεάζονται όμως και τα επαγγελματικά σας. Αυτό συμβαίνει γιατί η ψυχολογική σας κατάπτωση λόγω των συναισθηματικών σας, σας κάνει να μην έχετε όρεξη. Κανονικά αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Προσπαθήσετε να περάσετε κάποια ερωτική απογοήτευση ή στεναχώρια απασχολώντας τον εαυτό σας με κάτι το οποίο θα σας κάνει να ξεχάσετε δυσάρεστες στιγμές και ο επαγγελματικός τομές ενδεικνύεται. Όχι αμέσως αλλά κάπως θα ξεχαστείτε για λίγο. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας γιατί αρχίζουν να «παίρνουν φόρα, φόρα κατηφόρα». Για αυτό να κάνετε αποταμίευση ορισμένου ποσού γιατί άνθρωπος είστε κάτι να γίνει να έχετε για ώρα ανάγκης.

Υγεία:
Μετριάστε τα γλυκά γιατί μπορεί να εμφανιστεί διαβήτης. Ελαφριά γεύματα και ενασχόληση με χόμπι θα σας βοηθήσουν.

Σέξ:
Ξέρει ότι ο ερωτισμός είναι κι άλλα πράγματα εκτός από τη σωματική επαφή. Του αρέσει το δάγκωμα, να παίζει με τα δάχτυλα και το σώμα. Απόλυτα λογικό επομένως να του αρέσει το στριπτίζ και τα καυτά αλλά κομψά εσώρουχα. Επίσης τα αρωματικά έλαια και οι εξωτικές λοσιόν είναι απαραίτητα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Είστε αρκετά λογικοί στις επιλογές των αγαπημένων σας. Ξέρετε τι θέλετε, αλλά οι σχέσεις σας ή θα είναι διαρκείας ή θα είναι μιας στιγμής. Πρέπει να δώσετε προσοχή στα τυχόν οικογενειακά σας προβλήματα γιατί σας επηρεάζουν. Σας αρέσει να παίζετε με πολλούς και πολλές. Θα θέλατε να ζείτε σε μία κοινωνία που να επιτρέπεται να κάνετε όσους γάμους θέλετε και γενικά να κάνετε ότι θέλετε συναισθηματικά. Συχνά αν το άτομο με το οποίο συζητάτε δεν σας προσελκύει, με τον τρόπο σας θα φανεί ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε και με επίσης ευγενικό τρόπο θα το κάνετε να φύγει.

Επαγγελματικά:
Ότι θέλετε να κάνετε και να αποκτήσετε το καταφέρνετε με το σπαθί σας. Δεν θέλετε να ανακατεύονται οι άλλοι στα πόδια σας. Πολλές φορές αυτό σας κάνει να φαίνεστε εγωιστές ή ακόμα και ατομιστές στα άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Προτιμότερο είναι να μην είστε έτσι και να αποδέχεστε άλλες γνώμες ή σκέψεις οι οποίες μπορεί να είναι πιο σωστές, πιο ταιριαστές πάνω σε αυτό που κάνετε. Το ότι είστε κτητικοί πολλές φορές αυτό κάνει τους άλλους να απομακρύνονται από εσάς ως ένδειξη άμυνας. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας και ειδικά όσοι ασχολείστε με την ιατρική ή το εμπόριο

Υγεία:
Αποβάλλετε το άγχος σας. Μην καταφύγετε σε γιατρούς, δεν έχουν να σας πουν τίποτα ιδιαίτερο. Πιείτε και ένα ποτηράκι. Καλό θα κάνει.

Σέξ:
Το άγχος θα επηρεάσει και τη σεξουαλικότητά σας. Ίσως παρατηρήσετε μειωμένη διάθεση αυτό το διάστημα. Ίσως πιάσετε τον εαυτό σας στην κρεβατοκάμαρα να συμπεριφέρεστε σαν πόρνοι. Η ένταση όταν φτάσετε στον οργασμό είναι εκρηκτική. Σκέψου πολύ καλά την σχέση του μαζί του

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Δεν είναι σε καμία περίπτωση ανήθικος είναι όμως πολύ εκκεντρικός και δεν του αρέσει να τον πιέζουν καθόλου. Για αυτόν, άλλο είναι ο έρωτας και άλλο ο γάμος. Αγαπά τα ζώα γιατί δεν έχουν πολλές προσωπικές απαιτήσεις. Ο χαρούμενος Τοξότης είναι για την παρέα μια αύρα θετική ή πνοής. Εχει ανάγκη από ζεστασιά και κυρίως ελευθερία για να ευτυχήσει. Ο Δίας που τον κυβερνά συμβολίζει την φιλοδοξία, τη φιλοσοφία, την φιλανθρωπία. Έχει αναπτυγμένη την καλλιτεχνική φλέβα, ειδικά στο τραγούδι και το θέατρο. Θα ήταν πολύ καλύτερα για αυτόν αν δεν ήταν τόσο ευθύς με τους φίλους του. Η διπλωματία τις περισσότερες φορές είναι ο καλύτερος δρόμος.
Η γυναίκα Τοξότης είναι εξαιρετικά φιλική και το μαγνητικό της πνεύμα την κάνει αρκετά ελκυστική και θηλυκή. Είναι αρκετά θετική και χαρούμενη και της αρέσει να διασκεδάζει. Της αρέσουν οι εκπλήξεις και θα αποδεχθεί όλες τις απολαύσεις της ζωής. Οι Τοξότες όταν χαρίζουν την καρδιά τους είναι αρκετά πιστοί στο ταίρι τους και αφοσιωμένοι. Το ταίρι τους δεν πλήττει ποτέ. Θέλουν ο σύντροφός τους να είναι αισθησιακός αλλά συγχρόνως γλεντζές και στο κρεβάτι και γενικότερα. Όσο αισθησιακοί ή σέξι και αν είναι το χαρακτηριστικό που τους κάνει ξεχωριστούς αλλά όχι βαρετούς είναι η αγάπη για τη μάθηση. Μπορεί να γίνουν εξαιρετικοί γονείς.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Στον έρωτα παθιάζεστε εύκολα. Είναι δύσκολο για εσάς να είστε σε μια ρουτινιασμένη σχέση και ειδικά σε γάμο. Δεν λέω όλοι ερωτευόμαστε και νιώθουμε ευτυχισμένοι και μόνο στη σκέψη αυτού του, υποτίθεται, συναρπαστικού γεγονότος, αλλά μπορεί στην αρχή να το ζείτε, μετά όμως αρχίζουν τα δύσκολα και οι υποχρεώσεις. Μερικοί κάνουν το λάθος και παντρεύονται από πολύ νωρίς. Αυτό είναι ένα παραπάτημα το οποίο κάνετε και εσείς, δεν υπολογίζετε ούτε τις συνέπειες ούτε καν αν είστε έτοιμοι για ένα τόσο μεγάλο βήμα. Το ξέρω στην αρχή είστε ερωτευμένοι και υπάρχει αυτή η φλόγα αλλά μετά που σβήνει, μα, αυτός είναι ουσιαστικά ο γάμος, να μπορέσετε να κρατήσετε την φλόγα αναμμένη.

Επαγγελματικά:
Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα άτομα που σας περιβάλλουν. Σας το λένε συνέχεια, αλλά κάντε το και εσείς μια φορά, δεν θα βλάψει κανέναν, το πολύ πολύ να καθαρίσετε και λίγο από μερικά παράσιτα που κοντεύουν με τον τρόπο τους να σας καταβροχθίσουν. Μην ακούτε και πολύ τα άτομα της εμπιστοσύνης όσο αφορά θέματα προσωπικά και κυρίως όταν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση. Αυτό σας το λέω γιατί αν στηριχτείτε σε κάποιον άλλον για προσωπικά σας πράγματα είτε αισθηματικά είτε επαγγελματικά, θα λέτε ότι εκείνος σας επηρέασε και κάνατε ότι κάνατε. Άρα θα πρέπει να έχετε συναίσθηση του εαυτούς σας και εμπιστοσύνη σε εσάς.

Υγεία:
Ελαττώστε το κάπνισμα γιατί επιβαρύνετε το αναπνευστικό σας πολύ. Αφήστε τις καταχρήσεις, συμπληρώστε τη διατροφή σας με λαχανικά και φρούτα.

Σέξ:
Ο Τοξότης είναι ζωηρός, ενθουσιώδης και πολλές φορές επιπόλαιος, τολμώντας πράγματα πριν να τα σκεφτεί. Αυτή η παρορμητικότητα θα οδηγήσει σε μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση μέσα στο ζευγάρι. Ότι κι αν επιθυμεί θα το διεκδικήσει.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε γεννηθεί αυτό το δεκαήμερο, πάτε πάρα πολύ καλά. Κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι λίγο σπάνιο για τους Τοξότες. Κι όμως να ξέρετε πως το μέλλον μπορεί να σας επιφυλάσσει πολλά. Αυτή τη φορά σας επιφύλασσει κάτι και ωραίο και καλό και θέλω να πιστεύω ότι θα το κρατήσετε. Επικρατεί η αγάπη και η αρμονία στη σχέση σας ή μάλλον θα συνεχίσει να επικρατεί αν φυσικά καταφέρετε να αντέξετε σε όλα. Και αφού εσείς είστε ειδικοί στον σεξουαλικό τομέα, τότε ήρθε ο καιρός να κάνετε το ταίρι σας να νιώθει αεροπλάνο καθώς επίσης και να το εκμεταλλευτείτε αυτό τώρα που η περίοδος είναι θετική.

Επαγγελματικά:
Και στα επαγγελματικά σας τα πάτε αρκετά καλά. Αλλά γενικότερα εσείς οι Τοξότες έχετε ένα αρνητικό κάτι όμως που συγχρόνως εξαρτάται από εσάς και μπορείτε να το αλλάξετε.Εκεί που είστε τέλειοι στα επαγγελματικά σας και τα καταφέρνετε αρκετά καλά σε κάτι, εάν ξαφνικά σας ασκηθεί πίεση πάνω σε αυτό το θέμα με το οποίο ασχολείστε ή απλά σας απειλήσουν για κάτι, τότε την κάνετε. Που σημαίνει ότι υποχωρείτε και υπακούτε στον καθένα. Έτσι θα σας περάσουν για αδύναμους και θα μάθουν το «κουμπί» σας, με φυσικό αποτέλεσμα να σας το κάνουν συνέχεια.

Υγεία:
Τίποτε το ανησυχητικό. Νοιώθετε αρκετά δυνατοί. Ασχοληθείτε με αθλητισμό και βελτιώστε λίγο τη φυσική σας κατάσταση.

Σέξ:
Ο Τοξότης αναζητά μονίμως τον οργασμό και την ικανοποίηση. Χρειάζεται την πρωτοβουλία και την ορμητικότητα του συντρόφου για να μπορέσει να λειτουργήσει. Κυριότερο ενδιαφέρον έχει η ικανοποίησή του και παρόλο που αγαπά τα προκαταρκτικά του αρέσει να προχωρά πιο γρήγορα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με το ταίρι σας όσοι έχετε γεννηθεί αυτό το δεκαήμερο. Χρειάζεται να προσπαθήσετε, να καταλάβετε το ταίρι σας καθώς επίσης και τις ανάγκες του.Αφιερώστε μία μέρα, έστω ώρα, και συζητήστε με τον/την σύντροφό σας κάποια παράπονα μεταξύ σας ή οτιδήποτε άλλο σας ενοχλεί. Έστω να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας αν είστε παντρεμένοι. Δεν γίνεται να μην έχετε χρόνο ούτε για αυτό. Σε μία σχέση πάντα θα υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζεται να αφήνετε τη σχέση σας να πηγαίνει όπου θέλει, να τα αφήνετε όλα στη τύχη. Πρέπει εσείς να το καθορίσετε αυτό. Όχι με ημερομηνία και ώρα, προς θεού, αλλά με το να ξέρετε να την κοντρολάρετε.

Επαγγελματικά:
Και στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν γίνεται να έχετε συνέχεια το μυαλό σας σε άλλα πράγματα από αυτά που πρέπει. Επίσης το τι συμβαίνει στα επαγγελματικά σας αφορά μόνο εσάς και όχι τους τοίχους ή το διπλανό γραφείο. Δεν χρειάζεται στον επαγγελματικό σας χώρο να συζητάτε τα προσωπικά σας. Ακόμα και με τον/την καλύτερο/η σας φίλο/φίλη, μπορείτε να τα πείτε κάπου αλλού. Ο κόσμος κουτσομπολεύει. Όσο για τα οικονομικά σας προσπαθήστε έστω να τα αφήσετε σταθερά ή να τα σταθεροποιήσετε.

Υγεία:
Το ελαφρώς πικάντικο φαγητό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας, με μέτρο όμως. Προτιμήστε τα θαλασσινά που θα ανεβάσουν ακόμη πιο υψηλά τις ορέξεις σας.

Σέξ:
Αν δεν εισπράξει αυτό που θέλει, θα αρχίσει να αυτοικανοποιείται. Θα ασχοληθεί με το σύντροφο μόνο αν κι αυτός έχει τη διάθεση να κάνει έντονο σεξ. Ο Τοξότης συνήθως δεν αφιερώνεται ολοκληρωτικά σε μια εμπειρία και ελάχιστες από αυτές είναι σοβαρές. Ερωτογενής ζώνες είναι οι μηροί και οι γλουτοί.
ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ο Αιγόκερως φαντάζεται τον έρωτα σαν μονοπάτι γεμάτο αγκάθια. Πολλές φορές το βλέπει σαν κάτι που έχει έρθει από μακριά και δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι. Εάν είναι κάτι που φοβάται αυτό είναι η απόρριψη για αυτό πάντα κρατάει αποστάσεις ασφαλείας. Αν θέλεις να κερδίσεις ένα άτομο του ζωδίου αυτού θα πρέπει να είσαι πολύ συνεπής, να μην τον στήσεις στα ραντεβού, θα εκτιμήσει πάρα πολύ επειδή είναι τσιγκούνης να πληρώσετε εσείς τα έξοδα σας παρόλο που στο τέλος δεν θα σε αφήσει να το κάνεις. Είναι ψυχρός διότι μπερδεύει την αγάπη με το καθήκον και το πάθος με την υποχρέωση. Η γυναίκα Αιγοκερίνα μετράει πάρα πολύ τη γνώμη των άλλων γιατί την ενδιαφέρει η εξωτερική της εικόνα. Είναι απαισιόδοξος από τη φύση του και όταν πάρει μια αρνητική απάντηση μαζεύεται στο καβούκι του και βέβαια δεν ξανάεπιχειρεί δεύτερη φορά την προσπάθεια. Είναι σωστός, φιλόδοξος, έχει παρορμητικό χαραχτήρα και πάντα είναι σταθερός στους στόχους του. Εάν είσαι γυναίκα και θέλεις να ρίξεις έναν Αιγόκερω θα πρέπει να του δείξεις πόσο κυρία είσαι. Θα πρέπει να του δείξεις τα αληθινά συναισθήματα σου διότι δεν του αρέσουν καθόλου οι επιπόλαιες γυναίκες.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αισθηματικά:
Είστε αρκετά ντόμπροι άνθρωποι. Αυτό θεωρείται και θετικό και αρνητικό. Πρώτα από όλα θετικό γιατί αυτή η δυνατή αυτοπεποίθηση χρειάζεται για να κάνετε νέες γνωριμίες καθώς επίσης και να δείξετε δυναμισμό. Αρνητικό γιατί καμιά φορά παίρνετε τόσο θάρρος και τόση αυτοπεποίθηση που άθελά σας, φαίνεστε «εύκολοι» κάτι που δεν είναι και τόσο αρεστό στους γύρω σας. Καλό θα ήταν όταν γνωρίζετε νέα άτομα, να είστε ο εαυτός σας, έτσι ώστε να μπορέσουν οι άλλοι να σας αποδεχτούν όπως είστε. Γιατί να χρειάζεται να προσποιείστε? Αν πάλι δεν αρέσετε , τι σας νοιάζει. Υπάρχουν χίλια δυο άτομα που σας λατρεύουν.

Επαγγελματικά:
Στα επαγγελματικά σας δεν είστε τόσο άσχημα όσο άλλες φορές. Θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας και αυτό σας το λέω γιατί εσάς σας καίει το να μην έχετε χρήματα, είναι ο χειρότερος εφιάλτης σας. Για αυτό λοιπόν προσπαθήστε να μην είστε τόσο αγχωτικοί γιατί δεν θα μπορείτε να λειτουργήσετε καλά. Το κακό είναι ότι όταν εσείς νιώθετε πίεση ή γενικά στρες, το μεταδίδετε και στους άλλους και έτσι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μία ομαδική δουλειά. Όσοι δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη δουλειά τώρα ετοιμαστείτε για μία αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο η οποία θα βοηθήσει αρκετά και τα οικονομικά σας.

Υγεία:
Αφήστε την απαισιοδοξία σας στην άκρη. Η πεσμένη ψυχολογία επηρεάζει και την υγεία. Μην υπερβάλλετε με το αλκοόλ.

Σέξ:
Όχι ότι δεν κάνει σεξ, αλλά οτιδήποτε άλλο του φαίνεται πιο σημαντικό. Ο Αιγόκερως χρειάζεται να είναι σε μια σοβαρή σχέση για να χαλαρώσει. Πρέπει ο παρτενέρ του να τον καταλαβαίνει αφού ο λόγος που κάνει σεξ δεν είναι πάντα ξεκάθαρος.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αισθηματικά:
Εδώ, στα αισθηματικά σας δηλαδή, θα μπορούσα να πω ότι τα πάτε αρκετά καλά για αυτό το μήνα. Και σας το λέω αυτό γιατί τουλάχιστον στα αισθηματικά σας έχετε επιτυχία. Νέες γνωριμίες προκύπτουν οι οποίες μπορώ να πω θα σας αλλάξουν αρκετά. Θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή διαφορετικά από ότι πριν. Θα σας δώσουν μία καλύτερη άποψη μιας ιδανικής σχέσης. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι τις σχέσης εμείς τις καθορίζουμε. Ναι μεν τις σχέσεις εμείς τις φτιάχνουμε αλλά το μέλλον τους καθορίζετε και από τα δύο μέλη της. Αποδεχθείτε το οτιδήποτε καινούργιο με ενδιαφέρον και χαρά γιατί θα είναι η αρχή μιας καινούργιας περιπέτειας.

Επαγγελματικά:
Θα είναι αρκετά καλά τα επαγγελματικά σας για αυτή τη περίοδο. Θα κάνετε νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας ωφελήσουν αρκετά. Εξάλλου εσείς και να μην τα πάτε καλά επαγγελματικά δεν γίνεται! Είναι σαν να αυτοκτονείτε. Ευτυχώς τα οικονομικά σας ανεβαίνουν αρκετά. Νέες συμφωνίες θα σας ζητηθούν αλλά πάντα να προσέχετε, και να απαντάτε αφού το σκεφτείτε καλά. Όσο αφορά κάποια συμβόλαια που μπορεί να υπογράψετε καλό θα ήταν να κοιτάτε τι υπογράφετε διοτι μπορεί να είναι κάποια παγίδα που αντί να πάρετε χρήματα μπορεί να χρωστάτε κιόλας.

Υγεία:
Συνδυάστε καλή διατροφή με διασκέδαση. Βγείτε έξω για φαγητό και φροντίστε να τρώτε πολλά φρούτα.

Σέξ:
Η ιδέα του περιστασιακού σεξ τρομοκρατεί τον Αιγόκερω. Δεν χρειάζεται προκαταρκτικά παιχνίδια και δεν του αρέσει η εξωτική ποικιλία. Προτιμά κάτι σταθερό γιατί το άγνωστο τον φοβίζει. Από τη στιγμή που θα το κάνει, θα το κάνει με το πάσο του και θα το απολαύσει, ο ένας οργασμός ακολουθεί τον άλλο.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αισθηματικά:
Όσο αφορά τα δικά σας αισθηματικά θα είναι στο μέτριό τους και αυτό γιατί χρειάζεστε κάποια μαθήματα φλερτ. Το λάθος που κάνετε πάντα είναι ότι από την πρώτη φορά να είστε απότομοι με το άτομο που θέλετε ή φαίνεστε λιγούρες/ηδες. Απλά να είστε ο εαυτός σας και όχι να προσποιείστε ότι είστε κάποιοι. Αρχικά μην ανοίγεστε πολύ, αλλά να κρατάτε μια κάποια απόσταση έτσι ώστε το άτομο που σας ενδιαφέρει να θέλει ανα διαστήματα να μάθει περισσότερα για εσάς. Δημιουργείστε κάτι σαν μία ατμόσφαιρα μυστηρίου.

Επαγγελματικά:
Τα επαγγελματικά σας θα είναι super! Χαίρομαι που τα πάτε και εδώ καλά. Αλλά θα μου πείτε τώρα και λεφτά να έχετε τι θα τα κάνετε. Και μην μου πείτε όχι γιατί είστε τσιγκούνηδες και τα χρήματα τα κρατάτε για τον εαυτό σας, ή θα τα χαλάσετε όλα μια και καλή ή δεν θα πείτε πουθενά τίποτα και σε κανέναν. Όσοι πάλι δεν έχετε κάποια δουλειά αυτή τη περίοδο μην ψάξετε τώρα γιατί αυτή η περίοδος δεν είναι και πολύ θετική. Προσέξτε πάρα πολύ στις συνεργασίες που κάνετε.

Υγεία:
Είστε κουρασμένοι. Βελτιώστε τη διατροφή σας πριν κατρακυλίσετε τελείως. Φρούτα, λαχανικά και κόκκινο κρασί ενδείκνυται.

Σέξ:
Έχουν αντοχή μαραθωνοδρόμου. Με το σωστό παρτενέρ έχουν μια θαυμάσια αίσθηση χιούμορ που τους κάνει να εξερευνούν τις νέες στάσεις με το βιβλίο του σεξ στο ένα τους χέρι, και ένα τεράστιο χαμόγελο. Εξωτερικεύνονται διαθέσεις και επιθυμίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
O EΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

Ο έρωτας για το ζώδιο αυτό είναι μια λέξη άγνωστη. Πολλές φορές μπερδεύει το συναίσθημα αυτό με κάποια άλλα συναισθήματα όπως το συναίσθημα της φιλίας, της εργασίας κ.λπ. Αδυνατεί να κάνει σχέση με ένα άτομο εάν προηγουμένως δεν έχει νιώσει δυνατά συναισθήματα εμπιστοσύνης, φιλίας, εκτίμησης. Εάν λοιπόν ένας υδροχόος σου πει ότι νιώθει για σένα δυνατά συναισθήματα φίλιας μην απογοητευτείς έχεiς πολλές πιθανότητες να γίνεται ζευγάρι.
Αγαπά περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά και σίγουρα θα σε τεσταρει πριν δέσει το καραβάκι του στο λιμάνι της καρδιάς σου. Μην περιμένεις από έναν τέτοιο τύπο χάδια, τριαντάφυλλα, ροζ κορδέλες. Δεν ξέρει να εκφράσει τον έρωτα του, είναι εντελώς ατάλαντος. Σπάνια έχει πάθος εκτός και αν έχει μέσα στο χάρτη του πολλά στοιχεία φωτιάς ή νερού ή κανένα στοιχείο του Πλούτωνα. Συνήθως θεωρεί τον έρωτα δακρύβρεκτη ιστορία ή κατάσταση ρετρό και μελό. Μια σχέση μαζί του πρέπει να τη σκεφτείς, Θέλει να μένει μόνος του χωρίς καν να ζητήσει τη γνώμη σου. Είναι ψυχρά αντικειμενικός και ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα πιστέψει σε μύθους. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Υδροχόων είναι εργένηδες. Το μεγαλύτερο τους πιστεύω είναι ότι ο άνθρωπος γεννιέται μόνος του και πεθαίνει μόνος του. Αυτό το καλοκαιρι καλείτε να βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα. Αυτό που έχει στο μυαλό του πρέπει να το κάνει πράξη.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Όπως λέει και το τραγούδι «περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός», έτσι είστε και εσείς. Η πιο καλή συντροφιά για εσάς είναι όπως πάντα η μοναξιά. Και το «όπως πάντα» το είπα γιατί είστε κάπως, θέλετε να έχετε την ησυχία σας, δεν δέχεστε κρητική. Είστε αρκετά μοναχικοί. Για αυτό μην νομίζετε ότι φταίνε οι άλλοι που δεν σας πλησιάζουν, εσείς φταίτε. Γιατί όταν κάνετε μία γνωριμία έχετε ένα ύφος που δηλώνει πως θέλετε να περνάτε τους άλλους από ανάκριση. Δεν είναι δικαστήριο όμως η σχέση.

Επαγγελματικά:
Στα επαγγελματικά σας πάλι τα πάτε αρκετά καλά κάτι το οποίο σας συμφέρει. Θα κάνετε νέες συνεργασίες τις οποίες τις περιμένατε από καιρό. Είναι δύσκολο να επιβιώσετε και να βγείτε ζωντανοί από τον επαγγελματικό χώρο στον οποίο είστε γιατί μέσα του υπάρχουν κάτι σουπιές, άτομα τα οποία θέλουν με οποιοδήποτε τρόπο να σας ξεφορτωθούν. Και εδώ που είμαστε, γενικά με όλα αυτά που συμβαίνουν, καλό θα ήταν να περιμένετε τα πάντα από αυτούς. Όπως έλεγα θα έκαναν οτιδήποτε από ζήλια προς εσάς γιατί είστε καλύτεροι από αυτούς ή έστω πιο έξυπνοι από αυτούς.

Υγεία:
Ήρεμη περίοδος. Φροντίστε το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Δοκιμάστε τρέξιμο και έντονο περπάτημα. Πίνετε πολύ νερό και χυμούς.

Σέξ:
Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να διαχωρίζει το σεξ από το συναίσθημα. Οι Υδροχόοι δοκιμάζουν νέες στάσεις και είναι ανοιχτόμυαλοι εραστές, όχι ιδιαίτερα τρυφεροί όμως κι αυτό γιατί αρκούνται τόσο πολύ στον εαυτό τους που περιμένουν από το σύντροφο να κάνει το ίδιο.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Εσείς πάλι θα τα πάτε καλά στα αισθηματικά σας μόνο που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αυτό σας το λέω για δύο λόγους. Πρώτον, υπάρχει κίνδυνος να σας επηρεάσουν με τον οποιονδήποτε τρόπο μόνο και μόνο για να σας χωρίσουν από το ταίρι το οποίο αγαπάτε και δεύτερον, γιατί μπορεί να προχωρήσουν κατευθείαν στην επίθεση και να μην μπορείτε να κάνετε κάτι σε αυτή τους την αιφνιδιαστική κίνηση. Οι γονείς σας είναι πάνω από όλα και είναι τα μοναδικά άτομα εμπιστοσύνης σας αλλά κάποιες φορές υπερβάλλουν λόγω υπερπροστατευτικότητας.

Επαγγελματικά:
Και στα επαγγελματικά σας δεν θα είναι αρκετά καλά τα πράγματα. Θα δημιουργηθούν κάποιά προβλήματα στον χώρο σας που μπορεί να γίνουν εξαιτίας μικροπραγμάτων. Θα υπάρξει αρκετή ένταση και πίεση η οποία θα σας κάνει πολλές φορές να ξεσπάτε σε άλλους, άθελά σας, με αποτέλεσμα παρεξηγήσεων. Καλό θα ήταν να αντιμετωπίζετε το οποιοδήποτε πρόβλημα με το σκεπτικό ότι θα το ξεπεράσετε και θα συνεχίσετε. Επίσης κάθε εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί.

Υγεία:
Κάποια προβλήματα με το κυκλοφορικό σύστημα μπορούν να ατιμετωπισθούν με δίαιτα και άσκηση, κυρίως για όσους κάνουν καθιστική ζωή.

Σέξ:
Δεν αντιμετωπίζει το σύντροφο σαν σεξουαλικό αντικείμενο μόνο, απλά ελέγχει ικανοποιητικά τα συναισθήματά του. Του αρέσει η ποικιλία και τα προκαταρκτικά παιχνίδια, για αυτό και θα δοκιμάσει ακόμα και τραβηγμένες τεχνικές, επειδή είναι περίεργος και με πολλή φαντασία

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Τα πράγματα στα αισθηματικά σας θα είναι σε μέτριο επίπεδο προς το καλό θα μπορούσα να πω. Είστε υπέρ κτητικοί, το έχω ξαναπεί και αν χρειαστεί θα σας το λέω συνέχεια. Αντί να βάζετε λακ και αφρό ή οτιδήποτε άλλο για να είστε ωραίοι/ες, βάλτε λίγο μυαλό. Ξέρετε αυτή η αλλαγή θα σας κάνει να φαίνεστε super. Το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι συναναστρέφεστε με λάθος άτομα τα οποία μπορεί να φαίνονται καλά αλλά κατα βάθος να θέλουν για παράδειγμα να σας αφήσουν χωρίς να έχετε ούτε μία τσίχλα να πάρετε.

Επαγγελματικά:
Καλό θα ήταν να αντιμετωπίζετε τις οποιεσδήποτε καταστάσεις με ηρεμία και αρμονία όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά μέσα σας. Μην παίρνετε κάποια πράγματα και καταστάσεις κατάκαρδα γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Όσοι είστε ελεύθεροι, δηλαδή δεν έχετε κάποια δουλειά τώρα, θα σας ταίριαζε μία κοινωνική δουλειά που να συναναστρέφεστε δηλαδή με κόσμο. Αυτό θα σας κάνει να καταλάβετε πως και άλλοι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και με διαφορετικά ίσως και πιο σοβαρά προβλήματα.

Υγεία:
Μην υπερβάλετε, όλα χρειάζονται μέτρο και εγκράτεια. Ο οργανισμός χρειάζεται όλα τα συστατικά για να λειτουργήσει. Εμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας.

Σέξ:
Στο σεξ δημιουργεί έναν συνδυασμό παραδοσιακού και εκκεντρικού. Του αρέσει το σεξ στο νερό γιατί νοιώθει πιο απελευθερωμένος. Ένας εξεζητημένος Υδροχόος μπορεί να προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό το σύντροφό του και να έχει τη μέγιστη απόλαυση.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ

Αν δεν υπήρχε αυτό το νόστιμο λαχταριστό ψαράκι κάτι θα έλειπε από τη ζωή μας. Το ζώδιο αυτό μοιάζει με τα πιράνχας που είναι μικρά αλλά κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά. Είναι παθητικό, ευέλικτο, αδύναμο και κλεισμένο στο δικό του κόσμο. Αυτός ο κόσμος τον οδηγεί πολλές φορές σε τάσεις φυγής. Όταν αγαπήσει, μεταμορφώνεται σε χαλί να τον πατήσεις. Έχει μια τάση αυτοκαταστροφής λόγω του αδύνατου χαρακτήρα που έχει. Το μόνο που χρειάζεται να βάλει δίπλα του αυτός ο τύπος Ιχθυ είναι ένα δυνατό παρτενέρ. Ζει σε ένα ονειρεμένο κόσμο μακριά από την πραγματικότητα. Ο Δίας χαρίζει ψυχική γενναιοδωρία, πολλά ταλέντα και κάποια τύχη. Στον έρωτα του ταιριάζει η ταινία «Αδέλφια μου Αλήτες πουλιά». Όταν ο Ιχθύς ερωτεύεται τότε δουλεύουν και οι πέντε αισθήσεις. Παρόλο που έχουν μια περίεργη έκτη αίσθηση ανεπτυγμένη που γίνεται δυνατότερη όσο τίποτε άλλο. Έχουν δυνατό ένστικτο αλλά αδύνατη κρίση γι’ αυτό και διαλέγουν το πιο ακατάλληλο για σύντροφο . Είναι πολύ σεξουαλικός αλλά έχει και πολλές ιδιοτροπίες και ανάγκες. Έχει τάση προς τον μαζοχισμό γι’ αυτό και αυτός είναι άλλος ένας λόγος που επιιώκει να έχει δίπλα του δυνατό παρτενέρ. Έχει ανάγκη από τρυφερότητα και πολλά χάδια. Πάντα στη σχέση με έναν Ιχθυ πρέπει να υπάρχει μέτρο, αυστηρότητα και καλή τύχη.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Λόγω της ευαισθησίας που σας κατέχει αντιμετωπίζετε τα πράγματα με το συναίσθημα και την καρδιά σας. Δεν θέλετε να σκληρύνετε και να είστε απότομοι με τους άλλους. Με το να υποτάσσεστε σε οτιδήποτε σας πουν, εκφοβίζοντάς σας ότι δεν θα σας ξαναμιλήσουν ή οτιδήποτε άλλο, σας κάνουν να νιώθετε παραμελημένοι. Και εδώ θέλω να καταλήξω. Ότι αν κάποιος άνθρωπος δεν θέλει να σας αποδεχθεί όπως είστε τότε τι να τον κάνετε! Και κάτι ακόμα, αν προσπαθήσετε να είστε λίγο πιο σκληροί και λίγο πιο αυθόρμητοι τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Επαγγελματικά:
Και στα επαγγελματικά σας πρέπει να εφαρμόσετε την ίδια τακτική. Αν θελήσετε να κάνετε κάποια παρατήρηση σε κάποιον να μην την κάνετε σε στυλ «συγνώμη που στο λέω και χιλια συγνώμη που ενοχλώ, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ..κλπ», τότε πάει, το χάσατε το παιχνίδι. Αν δεν σας αρέσει κάτι απλά πείτε το. Δεν θα ζητάτε συγνώμη για μία προσωπική σας άποψη. Δεν έχουμε δικτατορία.

Υγεία:
Φροντίστε να ξεκουραστείτε ψυχολογικά για να μαζέψετε δυνάμεις. Ελαφριά γεύματα και αρκετός ύπνος χρειάζεται τώρα.

Σέξ:
Είναι ιδιαίτερα αισθησιακός και δεν ντρέπεται για αυτό. Μοιάζει ήρεμος, δεν παραδίδεται εύκολα αν δεν τον πείσεις για την απόλαυση. Επειδή είναι έντονα ερωτικός, η ομιλία κατά την ερωτική πράξη είναι σχεδόν απαραίτητη.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε λίγο περισσότερο στο ταίρι σας. Πάρτε μία από τις καθημερινές μέρες σας και πηγαίνετε κάπου μαζί, να ηρεμήσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτινιασμένη σχέση σας ή για την χαρούμενη απολαύσιμη σχέση σας. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο συνεσταλμένοι με το ταίρι σας και γενικά να μην δείχνετε τόση ευαισθησία και ανεκτικότητα σε όλα τα χατίρια του. Αντιθέτως να λέτε την οποιαδήποτε άποψή σας και αντίρρηση σε κάτι που κάνει το ταίρι σας. Αν δείξετε ότι θα κάνατε τα πάντα για αυτό, τότε θα σας περάσει για άτομο που μπορεί να το κάνει ότι θέλει.

Επαγγελματικά:
Εδώ τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα πρέπει να προσέχετε τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Είναι γνωστό ότι σας ταιριάζει το εμπόριο. Που ξέρετε, ίσως με τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις μπορεί και να κάνετε διασυνδέσεις με το εξωτερικό. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, σας αρέσει να έχετε δικό σας πορτοφόλι και την απόλυτη διατήρησή του. Για να το επιτύχετε όμως αυτό χρειάζεται δουλειά, ηρεμία και πάνω από όλα καθαρό μυαλό. Επίσης ότι ισχύει στα αισθηματικά σας ισχύει και εδώ. Δεν θα αφήνετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται , δηλαδή να εκμεταλλεύεται την ευαισθησία και την ανεκτικότητά σας πάνω σε μερικά θέματα τα οποία εσείς είστε καλύτεροι.

Σέξ:
Φτάνει στην κορύφωση όταν οι άλλοι είναι ακόμη στην αρχή. Έχει δραστήρια φαντασία και είναι δύσκολο να περιοριστεί. Για να μη βαρεθεί, θα πρέπει ο σύντροφος του/της να τον/την κρατάει σε εγρόγορση. Δεν σοκάρετε εύκολα, και δε διαστάζει μπροστά στις προκλήσεις.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:

Αισθηματικά:
Όσοι έχετε ήδη κάποια σχέση θα τα πάτε αρκετά καλά. Απλά θα ήθελα να σας πω κάποια πράγματα. Αρχικά, μη παρεξηγείται το ταίρι σας αν σας πει ή κάνει κάτι, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα απο το τίποτα. Δεύτερον, μην είστε ζηλιάρηδες. Τέλος θα πρέπει να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι πραγματικά νιώθετε για το ταίρι σας και αν στα αλήθεια θέλετε να είστε μαζί του. Δεν χρειάζεται να τυρρανιέται για εσάς ζώντας μέσα σε ένα πλαίσιο απόλυτων ερωτηματικών για το αν το θέλετε ή όχι. Οι ελεύθεροι πάλι καλό θα ήταν να μην ψάξετε για κάποιον μεγάλο έρωτα τώρα καθώς επίσης μην αφήνετε τον εαυτό σας να ζει ένα όνειρο.

Επαγγελματικά:
Αντιμετωπίστε τα πράγματα όπως έχουν. Να είστε λιγότερο ονειροπόλοι. Αυτό το λέω γιατί δημιουργείται μία ναι μεν συμφέρουσα προς εσάς ατμόσφαιρά αλλά συγχρόνως ένα όνειρο το οποίο περιέχει μόνο καλές στιγμές και καταστάσεις. Ζήστε, την πραγματικότητα όπως είναι αληθινά και ελέγξτε τον εαυτό σας. Πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες. Δεν υπάρχουν φίλοι παρά μόνο γνωστοί. Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε και τόσο πολύ, όσο αφορά τα αισθηματικά σας γιατί σήμερα είναι μεταξύ εσάς και ενός ατόμου και αύριο ανάμεσα σε εσάς και χίλιους εκατό μόνο και μόνο για να είναι ως αφορμή κουτσομπολιού.

Υγεία:
Μην πίνετε, μη καπνίζετε. Ξεκινήστε δίαιτα το συντομότερο δυνατό. Έχετε παρασυρθεί και ταλαιπωρείτε μόνον τον εαυτό σας.

Σέξ:
Ο κυκλοθυμικός του ζωδιακού. Πράγματι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει το σεξ με χαρά και ενεργητικότητα. Παιχνιδιάρης, πρέπει να τον πείσεις για να σε ακολουθήσει στο κρεβάτι. Αν το κάνει ο σύντροφος θα απολαύσει το σεξ.

Σεμίραμις Δ.Παπανικολοπούλου

Τηλ: 2105140963 κ 6946507500
https://www.youtube.com/user/papanikolopoulou?disable_polymer=true
https://www.facebook.com/SemiramisIsis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.