Καθημερινά η πολιτική αστρολόγος -Σύμβουλος σχέσεων Δήμητρα Παπανικολοπούλου μέσα από την σελίδα μας θα σας ενημερώνει για το ωροσκόπιό σας

 

 

Για σήμερα Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2020

 

Κριός
επαγγελματικά
Κάντε νέες γνωριμίες αφού σας δίνεται η ευκαιρία. Φροντίστε να αναθερμάνετε τις σχέσεις με τους φίλους σας και την οικογένεια.
ερωτικά:
Μην είστε εγωιστές; Για μια έστω μέρα! Η συμβουλή από έναν καλό φίλο θα είναι από ενδιαφέρον. Αξιολογήστε τυχόν σχόλια που θα σας γίνουν.

Ταύρος
επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά, παρά την οργάνωσή σας δείχνετε λίγο επιπόλαιοι σήμερα. Αφήστε για άλλη μέρα καίριες αποφάσεις και επενδύσεις επίσης.
ερωτικά:
Η φαντασία στη σχέση είναι το αλατοπίπερο. Χρησιμοποιείστε τη και περάστε όμορφες στιγμές. Αφιερώστε στιγμές στη σχέση σας.
διδυμοι
επαγγελματικά
Δύσκολα τα οικονομικά σήμερα. Μην προχωρήσετε σε αγορές που πολύ σύντομα θα μετανιώσετε, γιατί είναι χωρίς προγραμματισμό.
ερωτικά:
Είστε ανθεκτικοί αλλά μην επιδιώκετε να μάθετε τα όριά σας. Ξεκουραστείτε και αποφύγετε σήμερα τις καταχρήσεις και το ξενύχτι.

καρκίνος

επαγγελματικά
Ανανεωθείτε επαγγελματικά. Μη διστάσετε να προσλάβετε στην επιχείρησή σας νέους συνεργάτες. Καινούργιο αίμα, νέοι ορίζοντες και ενδεχόμενες επιτυχίες
ερωτικά:
Είστε ερωτική φυσιογνωμία.Δεν αφήνετε ανικανοποίητο το σύντροφο ούτε σήμερα. Ξέρετε να στηρίζετε μια σχέση, και να περνάτε καλά.

λέων
επαγγελματικά
Τα αποτελέσματα είναι θετικά και ο κόπος σας αναγνωρίζεται. Θα έχετε τις ανάλογες οικονομικές απολαβές. Ένα δυσάρεστο νέο από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας στενοχωρήσει
ερωτικά:
Μην παραλείπετε το σεξ από τη ζωή σας. Αφιερώστε χρόνο σε οτι σας ικανοποιεί. Η ζωή είναι απόλαυση και όχι μόνο υποχρεώσεις.
παρθένος
επαγγελματικά
Διοχετεύστε το άγχος και την ενεργητικότητά σας σε κάποιο άθλημα που θα επιλέξετε. Και θα χαλαρώσετε αλλά θα ωφελήσετε και την υγεία σας.
ερωτικά:
Βελτιώστε τη σχέση σας με φίλους και οικογένεια. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί δε θα σας βοηθήσει σε τίποτε.

ζυγός
ερωτικά:
Παλιές σχέσεις αποκαθίστανται, καινούργιες γνωριμίες σας αναστατώνουν. Περίεργη μέρα όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις
σκορπιός
επαγγελματικά
Οι αγοραπωλησίες και οι συναλλαγές γενικότερα επηρεάζονται σήμερα. Φροντίστε να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για να κερδίσετε και χρήματα.
ερωτικά:
Προβλήματα στο γάμο σας. Φροντίστε να τα λύσετε με ήρεμο τρόπο και φτάνετε στα άκρα για κατά πάσα πιθανότητα θα το μετανιώσετε

τοξότης
επαγγελματικά
Επαγγελματική επιτυχία.Έχετε μάθει να προσπαθείτε και δεν το βάζετε εύκολα κάτω. Φροντίστε να εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο τις γνώσεις σας.

ερωτικά:
Βλέπετε σοβαρή την εξέλιξη με τη σχέση σας. Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά και κάντε ενδεχομένως το μεγάλο βήμα.

αιγόκερως
επαγγελματικά
Ξεκουραστείτε γιατί για να αποδώσετε χρειάζεται καθαρό μυαλό και σωστή κρίση. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα σε μια μέρα.
ερωτικά:
υδροχόος
επαγγελματικά
Κάποιος συνάδελφος ίσως σας φθονεί. Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά της δουλειάς σας στους άλλους. Θα ζημιωθείτε και είναι κρίμα.

ερωτικά:
Αν παρά τα λάθη σας ο σύντροφός σας σας συγχωρεί προσέξτε τη συμπεριφορά σας ξεκινώντας από σήμερα. Μην έχετε υπερβολή στις κινήσεις σας. Μπορεί να τρομάξει και να απομακρυνθεί
ιχθείς
επαγγελματικά
Η οικογένειά σας είναι με το μέρος σας, αρκεί να ζητήσετε τη στήριξή της. Ακούτε και τη γνώμη των άλλων.
ερωτικά:
Ζείτε την περιπέτεια, αλλά μη φτάνετε στα όρια. Αν δεν ελέγξετε τη σχέση σας θα μείνετε μόνοι και δεν το ξεπεράσετε εύκολα.

Σεμίραμις Δ.Παπανικολοπούλου

Τηλ: 2105140963 κ 6946507500
https://www.youtube.com/user/papanikolopoulou?disable_polymer=true
https://www.facebook.com/SemiramisIsis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.