Καθημερινά η πολιτική αστρολόγος -Σύμβουλος σχέσεων Δήμητρα Παπανικολοπούλου μέσα από την σελίδα μας θα σας ενημερώνει για το ωροσκόπιό σας

Για σήμερα Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020

Κριός
Η Νέα Σελήνη σας ενθαρρύνει να ξεφύγετε με τους πιο επαναστατικούς φίλους σας. Έχετε ανάγκη από κάποια συναρπαστική και σκανδαλώδη εταιρεία, απλά βεβαιωθείτε ότι είστε πρόθυμοι να πληρώσετε την τιμή αν πιάσετε. Ελάτε στα μέσα Φεβρουαρίου, ο ανάδρομος από τον Ερμή θα σας διαλέξει μέσα από τις ντουλάπες, τα υπόγεια και τις σοφίτες σας, μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να συντονιστείτε σε όλες τις δραστηριότητες πίσω από τις σκηνές στη ζωή σας και βεβαιωθείτε ότι οι εσωτερικοί σας γρανάζοι είναι καλά λιπαροί και λειτουργούν όπως απαιτείται.

Ταύρος
Το Aquarius Season σας ζητάει να αναλάβετε κινδύνους στην επαγγελματική σας ζωή. Απαιτείται αλλαγή, αλλά βεβαιωθείτε ότι επενδύετε σε προσεκτική διακοπή. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια καταιγίδα στην καριέρα σας, αλλά δεν είναι η καλύτερη στιγμή να υποθέσουμε ότι όλα θα λειτουργήσουν όπως αναμενόταν. Ας υποθέσουμε ότι θα υπάρξει ένα μικρό χάος και δεν θα σας βγούμε από την πορεία.

Δίδυμοι
Χρειάζεται μια νέα αρχή. Ένα διάλειμμα από την παράδοση. Ένας νέος ορίζοντας για να βγείτε προς την κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου σας προσφέρει τέτοιες ευκαιρίες, αλλά μπορεί να έρχονται σε εσάς με απροσδόκητους και εντυπωσιακούς τρόπους. Ερώτηση τι εκτιμάτε και κρατάτε για να είναι αλήθεια. Να είστε πρόθυμοι να εξετάσετε το ταξίδι και τη τροχιά σας με μια νέα προοπτική και θα φτάσετε σε ένα πιο αυθεντικό σύνολο στόχων. Ο οπισθοδρομικός υδράργυρος θα σας ξανασκεφτεί κάποιες πτυχές της καριέρας σας μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Και πάλι, μην φοβάστε να σκεφτείτε τι κάνετε και πώς το κάνετε με διαφορετικό τρόπο. Η παραμονή σε παλιά παραδείγματα δεν είναι χαριτωμένη και αυτή η στιγμή θέλει σας πανέμορφο.

Καρκίνος
Εξετάζετε όλους τους τρόπους με τους οποίους συνεργάζεστε με ανθρώπους. Ο τρόπος συνεργασίας σας είναι η διαφορά ανάμεσα στην αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων σας ή σε μια χαμένη ευκαιρία. Στρατηγικοποιήστε με τους συνεργάτες σας πώς να κάνετε τα πράγματα με τον πιο μη συμβατικό τρόπο. Σκεφτείτε έξω από το κουτί και θα φτάσετε στα χρυσά δοχεία που άλλοι δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχουν.

Λέων
Με την πανσέληνο στο Λέων στις 8 Φεβρουαρίου, ορίσατε το στάδιο της ζωής σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να θυμηθείτε ότι εξαρτάται από εσάς να αναλάβετε το χώρο που σας περιμένει να το διεκδικήσετε. Κάνοντας αυτό όχι μόνο σας υπενθυμίζει την υπηρεσία, τη δημιουργική ενέργεια και τη δύναμή σας, αλλά ενθαρρύνει και άλλους να κάνουν το ίδιο με τον δικό τους τρόπο και με τη δική τους ζωή. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της Υδροχόος Season επικεντρώνεται στις σχέσεις σας και τις αλλαγές που υφίστανται, το Full Moon είναι μια απαραίτητη υπενθύμιση για να αφήσετε το φως σας να λάμψει.

Παρθένος
Η περίοδος Υδροχόος σας ζητά να ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο τείνετε να ασχολείστε με τα καθήκοντα της καθημερινής εργασίας σας. Απαιτούνται αλλαγές και όσο πιο ενεργητικός είστε για τη διευκόλυνσή τους, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να νιώσετε την ιδιοτροπία τους. Οποιοσδήποτε δεν είναι πλέον σχετικός, χρειάζεται να επαναχρησιμοποιηθεί, να επεξεργαστεί και να αναθεωρηθεί. Αυτό ισχύει και για τις συνεργασίες σας. Ο επόμενος οπισθοδρόμος του Ερμή σας θέλει να αναθεωρήσετε τις συμφωνίες που έχετε συνάψει με τους άλλους και να βεβαιωθείτε ότι η καρδιά σας είναι ακόμα μέσα σε αυτούς.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας θέλει να αφήσετε περισσότερο χώρο για χαρά στη ζωή σας. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστεί να πάρετε πειραματικό. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε νέους τρόπους, νέα χόμπι και νέα αστεία στους φίλους σας. Η Πλήρης Σελήνη στις 8 Φεβρουαρίου ενθαρρύνεται
Σκορπιός
Ήρθε η ώρα να αλλάξετε ξανά τις επιπλώσεις σας, να ακυρώσετε το ντεκόρ σας και να κάνετε περισσότερο χώρο για τον εαυτό σας στο σπίτι. Τα δωμάτιά σας χρειάζονται μια μικρή επανεμφάνιση. Προσθέστε κάποιο χρώμα όπου λείπει, κάποια οργάνωση όπου υπάρχει αστάθεια και κάποια αγάπη που δεν υπάρχει. Δημιουργήστε ένα ιερό για τον εαυτό σας που σας αναζωογονεί την δημιουργική σας ενέργεια και σας βοηθά να αισθανθείτε μαρτύρες. Η πανσέληνο στις 8 Φεβρουαρίου φωτίζει την καριέρα σας και όλες τις προσπάθειες που έχετε θέσει σε αυτήν πρόσφατα. Η γιορτή είναι στην ημερήσια διάταξη. Τα βραβεία και τα βραβεία είναι κοντά. Τα μέρη θα είναι προεξέχοντα, οπότε βεβαιωθείτε ότι όταν ανοίξετε το πόρτα στην κατοικία σας, τα μανδύλια της είναι καλά γυαλισμένα για τα βραβεία σας.

Τοξότης
Ήρθε η ώρα να πει κανείς την αλήθεια. Σάς ζητείται να φωνάρετε όταν στέλνετε τα μηνύματά σας και επιμένετε να ακούσετε. Υπάρχουν πολλοί που θα σας αγνοούν προληπτικά, αλλά δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε την παράδειξμά σας. Γνωρίζοντας τι πρέπει να είστε ανένδοτοι και τι να αφήσετε να ξεφύγετε από την πλάτη σας γίνεται το συνταγή για την επιτυχία σας αυτή τη στιγμή. Η πανσέληνος στο Λέον στις 8 Φεβρουαρίου γιορτάζει τις μακροπρόθεσμες επιτυχίες που έγιναν πρόσφατα. Απολαύστε την επιτυχία.

Αιγόκερως
Μετά από μια έντονη εκκίνηση για το νέο έτος, πιθανότατα θα πρέπει να θαυμάσετε πόσα έχετε επιτύχει και πόση ενέργεια και πόροι χρειάστηκε για να το κάνετε. Η Υδροχόος Εποχή υπογραμμίζει τις αλλαγές που πραγματοποιείτε στην επαγγελματική και οικονομική ζωή σας, υπενθυμίζοντας σας να μην είστε πολύ συνδεδεμένοι με τον τρόπο που τα πράγματα λειτουργούν ή τον τρόπο που νομίζετε ότι πρέπει. Απαιτείται καινοτομία και εάν εστιάζεστε στο πώς λειτουργούν τα πράγματα, θα χάσετε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για σας και μαζί σας τώρα.

Υδροχόος
«Η εποχή σου, Υδροχόος! Η νέα αρχή που καλείται να κάνει είναι αδιάφορη. Τίποτα άλλο παρά η αλήθεια θα σας ικανοποιήσει και τίποτα από το να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας θα σας κάνει να κοιμηθείτε το βράδυ. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, αλλά όλοι πρέπει να ξεκινήσουν με σας κάνοντας μικρές προσαρμογές. Ορίστε τον εαυτό σας για την επιτυχία με το να είστε τόσο στοχαστικός όσο μπορείτε στην καθημερινή σας ζωή και τη ροτίνα. Αυτός είναι ο χρόνος να καλλιεργηθείτε με την τοποθέτηση των ειδών μικρών αλλαγών που οδηγούν σε μεγάλης κλίμακας επαναστάσεις.

Ιχθύες
Αυτή η φορά του χρόνου πάντα σας ζητάει να κάνετε έντονη καθαρισμό, καθαρισμό και καθαρισμό. Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη περίοδος του Υδροχόου είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει σε κάποιο μακρύ ξεχασμένο, αλλά ώριμο και έτοιμο ταλέντο, ικανότητα ή επιθυμία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που θυμάστε, επανασυνδεθείτε και ανακαλύψτε τον εαυτό σας. Υπάρχει κάποια πτυχή της ενέργειας που ζητάτε να αποκαταστήσετε, ένα τσάι που θα σας βοηθήσει να κολυμπήσετε με μεγαλύτερη ταχύτητα.

 

Σεμίραμις Δ.Παπανικολοπούλου

Τηλ: 2105140963 κ 6946507500
https://www.youtube.com/user/papanikolopoulou?disable_polymer=true
https://www.facebook.com/SemiramisIsis

Leave a Reply

Your email address will not be published.