Καθημερινά η πολιτική αστρολόγος -Σύμβουλος σχέσεων Δήμητρα Παπανικολοπούλου μέσα από την σελίδα μας θα σας ενημερώνει για το ωροσκόπιό σας

Για σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας για το ζώδιο αυτό είναι μια λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό του. Πολλές φορές μπερδεύει το συναίσθημα αυτό με κάποια άλλα συναισθήματα όπως το συναίσθημα της φιλίας, της εργασίας κ.λπ..Αδυνατεί να κάνει σχέση με ένα άτομο εάν προηγουμένως δεν έχει νιώσει δυνατά συναισθήματα εμπιστοσύνης φιλίας εκτίμησης.. Εάν λοιπόν ένας Υδροχόος σου πει ότι νιώθει για σένα δυνατά συναισθήματα φίλιας μην απογοητευτείς έχεις πολλές πιθανότητες να γίνεται ζευγάρι.
Αγαπά περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά και σίγουρα θα σε τεστάρει πριν δέσουν καραβάκι τους στο λιμάνι της καρδιάς τους .Μην περιμένεις από έναν τέτοιο τύπο χάδια , τριαντάφυλλα, ροζ κορδέλες. Δεν ξέρει να εκφράσει τον έρωτα του είναι εντελώς ατάλαντος. Σπάνια έχουν πάθος εκτός και αν έχουν μέσα στο χάρτη τους πολλά στοιχεία φωτιάς η νερού η κανένα δυνατού Πλούτωνα. Συνήθως θεωρούν τον έρωτα δακρύβρεχτη ιστορία η κατάσταση ρετρό και μελό και το αντιμετωπίζουν καλά είναι με υπερβολή. Μια σχέση μαζί του πρέπει να τη σκεφτείς θέλει να μένει μόνος του χωρίς καν να ζητήσει τη γνώμη σου . Είναι ψυχρά αντικειμενικός και ο τελευταίος άνθρωπος στον ς πλανήτη που θα πιστέψει σε μύθους. Είναι το μεγαλύτερο ποσοστό εργένηδων . Το μεγαλύτερο τους πιστεύω είναι ότι ο άνθρωπος γεννιέται μόνος του και πεθαίνει μόνος του.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να κοιτάξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους , και κυρίως στα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου.
ΤΑΥΡΟΣ
Δώστε προσοχή στο ταίρι σας και προσπαθήστε να είστε λίγο πιο γλυκοί. Μην αφήνετε το πείσμα να σας τρώει. Δεν θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Ζείτε έντονες οικογενειακές στιγμές. , αλλά προσοχή μην απομακρυνθείτε πολύ από τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν φταίει το ταίρι σας για το ότι είστε μαμάκηδες. Να είστε κάπως επιφυλακτικοί με τους γύρω σας. Μην παραδίδετε από εκφοβισμό κάποιου , τα όπλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στον σεξουαλικό σας τομέα είστε αρκετά καλά αλλά καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να πρωτοτυπήσετε. Κάντε κάτι διεγερτικό που θα θαμπώσει τον την σύντροφό σας.
ΛΕΩΝ
Αυξήστε τις πωλήσεις ή τις αγορές σας όσοι ασχολείστε με το χρηματιστήριο. Αντιμετωπίστε το οποιοδήποτε πρόβλημά σας με ηρεμία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία σχέση εξαρτάται και από το σεξ. Είναι και αυτός ένας παράγοντας. Απλά είστε αρκετά δυναμικοί αλλά αυτόν τον μήνα βάλτε όλη σας τη τέχνη.
ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε στο απόλυτο κενό. Προσπαθήστε να πιαστείτε από κάπου αλλά όχι από οπουδήποτε. Γιατί μπορεί να πέσετε ξανά μέσα.
TΟΞΟΤΗΣ
Είστε αρκετά διανοητικά άτομα και αυτό σας κάνει πολλές φορές να φαίνεστε δύσκολα εμπιστεύομαι στους άλλους λόγω του άγχους σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σας αρέσει το διάβασμα και έτσι παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Βγείτε έξω φλερτάρετε λίγο , θα σας κάνει πολύ καλό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να κάνετε μία ανανέωση στη γκαρνταρόμπα σας καθώς επίσης και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Σε καμία περίπτωση όμως μην πάτε προς το χειρότερο
ΙΧΘΕΙΣ
Αρχίστε να απασχολήστε στον ελεύθερο χρόνο σας με καλλιτεχνικά πράγματα. Έτσι ίσως να ανακαλύψετε ότι έχετε και άλλα ταλέντα

Σεμίραμις Δ.Παπανικολοπούλου

Τηλ: 2105140963 κ 6946507500
https://www.youtube.com/user/papanikolopoulou?disable_polymer=true
https://www.facebook.com/SemiramisIsis

Leave a Reply

Your email address will not be published.