Καθημερινά η πολιτική αστρολόγος -Σύμβουλος σχέσεων Δήμητρα Παπανικολοπούλου μέσα από την σελίδα μας θα σας ενημερώνει για το ωροσκόπιό σας

Για σήμερα Τρίτη 11/02/2020

 

 

ΚΡΙΟΣ:
Μην ξεσπάτε στους άλλους για τα δικά σας προβλήματα. Παρόλο που έχετε υπομονή δεν τη χρησιμοποιείτε με αποτέλεσμα να είστε ανεξέλεγκτοι. Αυτή η καχυποψία σας μήπως το ταίρι σας σας απατά , μήπως λέει ψέματα , μήπως αυτό μήπως εκείνο , θα σας φάει στο τέλος
ΤΑΥΡΟΣ
. Να αρχίσετε να πιστεύετε μερικά πράγματα.Μην φέρεστε έτσι όπως φέρεστε σαν ξελιγωμένοι , γιατί δεν θα σας θέλει κανείς μετά. Να το παίξετε και λίγο δύσκολοι. Ματσό θα σας έρχονται μετά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάντε νέα αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο αρχίζοντας με την αλλαγή των υπαλλήλων στο χώρο τον οποίο δουλεύετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε αρκετά υπερήφανοι και χρησιμοποιείτε στο στυλ του θεάτρου για να τραβήξετε την προσοχή και να σας λυπηθούν. Μην το κάνετε αυτό.Έχετε μυαλό αλλά δεν το χρησιμοποιείτε
ΛΕΩΝ
. Έχετε ταλέντο και διαφέρετε σε κάτι συγκεκριμένο και καλό θα ήταν να το βρείτε και να το αξιοποιήσετε.Θέλετε το «γάλα» σας. Είστε σαν μωρά και θέλετε να τα έχετε όλα έτοιμα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό όμως δεν θα συμβαίνει πάντα. Και φυσικά με τέτοιο σκεπτικό , που θα βρείτε σχέση?Να αρχίσετε να μαζεύετε χρήματα. Είστε υπερβολικά σπάταλοι και όταν πραγματικά χρειάζεστε χρήματα , δεν έχετε και ζητάτε.
ΖΥΓΟΣ:
Σας αρέσει η δουλειά σας , άλλωστε δεν θα δουλεύατε για κάτι που δεν σας ικανοποιεί. Μην απομακρύνεστε από τη σχέση σας. Μην παραμελείτε τα αισθηματικά σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανταποδώστε σε κάποιο φλερτ που μπορεί να σας τύχει. Βγείτε λίγο έξω και ξεφύγετε από όλα αλλά όχι υπερβολικά.Αν έχετε πάρει κάποια απόφαση αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να την πραγματοποιήσετε και να πετύχετε αυτό που θέλετε

ΤΟΞΟΤΗΣ
.Να αυξήσετε λίγο τον αυθορμητισμό σας και την αυτοπεποίθησή σας , αλλά μην πάρετε πολύ αέρα και φανείτε κάπως « εύκολοι ».
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Είστε αρκετά σκεπτικά άτομα και διανοητικά Ξεφύγετε λίγο από την καθημερινή συνηθισμένη ή ρουτινιασμένη σχέση σας και κάντε κάτι διαφορετικό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε αναποφάσιστοι και αυτό σας κάνει να βγαίνετε σε αδιάφορο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Επιτέλους πάρτε μια απόφαση και κάντε τη.Μην απογοητεύεστε εύκολα γιατί έτσι χάνετε τις δυνάμεις σας. Και μην στεναχωριέστε για μικροπράγματα.
ΙΧΘΕΙΣ
Οι άλλοι του ζωδιακού σας γνωρίζουν ως ήρεμα άτομα. Από εσάς θέλω να συνεχίσετε να είστε έτσι. ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Σεμίραμις Δ.Παπανικολοπούλου

Τηλ: 2105140963 κ 6946507500
https://www.youtube.com/user/papanikolopoulou?disable_polymer=true
https://www.facebook.com/SemiramisIsis

Leave a Reply

Your email address will not be published.