Καθημερινά η πολιτική αστρολόγος -Σύμβουλος σχέσεων Δήμητρα Παπανικολοπούλου μέσα από την σελίδα μας θα σας ενημερώνει για το ωροσκόπιό σας

Για σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

 

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) – Sex Machine
Επαγγελματικά: Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός να διευθετήσεις εκκρεμότητες που είχες παραμελήσει εδώ και καιρό. Ο Άρης που κυβερνά τον Κριό, σε κάνει δραστήριο, επιθετικό, μαχητικό, γεμάτο θάρρος. έχεις θετικότητα και μια έντονη ανάγκη να απασχοληθείς με τη σταδιοδρομία και τη δουλειά σου.
Σχέσεις: Η τέλεια σχέση είναι μεταξύ ενός Κριού και ενός Λέοντα, γι’ αυτό προτίμησέ τον, αρκεί να συγκρατήσετε και οι δύο την επιθετικότητα και τον εγωισμό σας. Φλογερή είναι και η σχέση σας με έναν Σκορπιό.
Υγεία: Μην ξεχνάς τις πρωτεΐνες. Είναι απαραίτητες για την υγεία σου.
Σεξ: έχεις ανεβασμένη τη σεξουαλική λίμπιντο και είσαι αρκετά ερωτική. Μήπως είναι καιρός να κάνεις τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα;

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου) – Μία φλόγα, μία παγοκολόνα
Επαγγελματικά: οι ημέρες αυτές είναι ουδέτερες για εσάς τις Ταυρίνες χωρίς σημαντικές μεταβολές και τροποποιήσεις. Λατρεύεις την πολυτέλεια και την ποιότητα! (τα καλά εστιατόρια σε περιμένουν). Θέλεις όμως να είσαι σίγουρη για την αξία του πράγματος που αγοράζεις και γι’ αυτό θα το ψάξεις πάρα πολύ πριν το πάρεις.
Σχέσεις: Η συνεύρεση σου με ένα Ζυγό έχει μεγάλο ενδιαφέρον εφόσον έχετε τις ίδιες προτιμήσεις. Ένας Δίδυμος θα σου χαρίσει την έξαρση, ενώ ένας Ταύρος μάλλον είναι καταπιεστικός.
Υγεία: πρόσεξε λίγο τα νεύρα σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Μα γιατί τόσα νεύρα;
Σεξ: Από τη μια μπορεί να είσαι σε ερωτική διάθεση και ξαφνικά να γίνεις μονόχνοτη. Θα τον τρελάνεις τον άνθρωπο!

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου) Άνοιξε φτερά
Επαγγελματικά: Νέοι δρόμοι επαγγελματικοί ανοίγονται για σένα, κυρίως αν ασχολείσαι με το εμπόριο, θα κάνεις νέες συμφωνίες.
Σχέσεις: Η σχέση με Δίδυμο σε μαγνητίζει, με έναν Παρθένο απλώς σου δίνει ικανοποίηση και ασφάλεια, ενώ με έναν Τοξότη είσαστε εντελώς αντίθετοι.
Υγεία: Αισθάνεσαι πάντα νέα και φέρεσαι σαν νέα (πρόσεξε μην γίνει όμως υπερβολική). Έτσι, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς η ηλικία σου (καλόοοο).
Σεξ: Η συναισθηματική σου ζωή είναι πολύ καλή όπως και η διάθεσή σου. Παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες οι οποίες με κατάλληλο χειρισμό θα σε οδηγήσουν σε επιτυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) Φως στο τούνελ
Επαγγελματικά: Για εσένα το ευαίσθητο Καρκινάκι ξεκινά τώρα η περίοδος που θα αρχίσουν σιγά – σιγά να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζες όλον αυτό τον καιρό και σε είχαν αποσυντονίσει. Τα επαγγελματικά σου παραμένουν σταθερά για λίγο καιρό ακόμα.
Σχέσεις: Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου (ουάου!). Η σχέση σου με έναν Ιχθύ είναι η πιο χαρούμενη και ικανοποιητική, με έναν Αιγόκερω υπάρχει ασφάλεια, με τον Ταύρο έχετε κοινά σημεία αλλά βρίσκεις χαώδη τη ζωή ενός Διδύμου (άστο καλύτερα).
Υγεία: Εμπλούτισε τη διατροφή σου με βιταμίνες. Τώρα τελευταία δεν τρως καλά, ε;
Σεξ: Ως ζώδιο του νερού κυβέρνησε από τη Σελήνη. Πληγώνεσαι πολύ εύκολα, και τα δάκρυά σου δεν είναι ποτέ ψεύτικα. Έχεις μεγάλη φαντασία γι’ αυτό απολαμβάνεις κάθε στιγμή της συνεύρεσης.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου) Ξέχνα τις ξεπέτες
Επαγγελματικά: Έχεις ακόμα την ικανότητα να διαχειρίζεσαι με επιτυχία ξένες περιουσίες αλλά εσύ είσαι πάρα πολύ σπάταλη! Νέα ανοίγματα και οικονομική άνοδος. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τιγκάρεις και όλες σου τις κάρτες! Προοπτικές για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι εμφανίζονται τώρα, τις οποίες μάλλον δεν πρέπει να χάσεις και να σου περάσουν απαρατήρητες.
Σχέσεις: Όσα Λιοντάρια έχουν σταθερούς δεσμούς, ευνοούνται ιδιαιτέρως γιατί οι σταθεροί δεσμοί βελτιώνονται και εξελίσσονται.
Υγεία: Η υγεία σου είναι καλή χωρίς μεταβολές. Κάνε και κανένα μπανάκι να μαυρίσεις!
Σεξ: Ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι η σεξουαλική σου λίμπιντο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Διάλεξε όμως ποιον θέλεις γιατί θα τους τρελάνεις όλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου) Ξύπνα από το λήθαργο
Επαγγελματικά: Το οικονομικό αδιέξοδο που σε βασάνιζε όλον αυτό τον καιρό μπαίνει σε τέλος. Επιτέλους! τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Ούτως ή άλλως είσαι και λίγο οικονόμα, οπότε, θα τα πας καλά όταν θα σου έρθουν τα χρήματα.
Σχέσεις: Οι συναντήσεις που μπορεί να έχεις με άτομα από το παρελθόν, σε ξαναφέρνουν κοντά σε αυτούς! Πρόσεξε όμως μην παρασυρθείς από την ανάμνηση του παλαιού πάθους. Όσες έχετε δεσμό και είχατε απομακρυνθεί τώρα τα πράγματα βελτιώνονται.
Υγεία: πρόβλημα με τη μέση; Για κάνε και λίγο γυμναστική! Αρκετά τεμπέλιασες.
Σεξ: Το έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό (μμμμμ), αλλά όπως πάντα αν το πάρεις απόφαση, θα τον τρελάνεις.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου) Καλά στέφανα
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται και υπάρχει πιθανότητα προαγωγής ή εξέλιξης στη δουλειά σας. Μερικοί σε θεωρούν τεμπέλα και αργόσχολη, άλλοι πάλι υπερβολικά εργατική. Έχεις σκοπό να μπερδέψεις όλον τον κόσμο; Αποφάσισε τελικά τι θα κάνεις!
Σχέσεις: Θα αγαπήσεις έναν Τοξότη για τον ιδεαλισμό του και τη γενναιοδωρία του, αλλά ένας Ιχθύς μπορεί να σε γεμίσει πεποιθήσεις και πάθος, ενώ η σχέση με έναν Παρθένο είναι περισσότερο πνευματική παρά σωματική. Διάλεξε και πάρε.
Υγεία: Σου λείπει ύπνος και ξεκούραση. Το κρεβάτι σου είναι κοντά, δεν κοιμάσαι και λιγάκι;
Σεξ: Η ώρα η καλή! Για τους δεσμευμένους Ζυγούς ήρθε η ώρα. Κάνε το μεγάλο βήμα και αποφάσισε να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Το νυφικό είναι τρέλα επάνω σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου) Θα φας ξύλο
Επαγγελματικά: Αν ασχολείσαι με το εμπόριο, ευνοείσαι περισσότερο. Ηρεμία, γιατί τα νεύρα σου δεν πάνε και πολύ καλά. Νιώθεις πάντα την ανάγκη να κερδίζεις. Όταν χάσεις κάτι είναι σαν να πεθαίνει κάτι μέσα σου. (σιγά, δεν χάθηκε και ο κόσμος)!
Σχέσεις: Ο δεσμός με έναν Κριό είναι γεμάτος σεξ και δράση αλλά και καταιγίδες. Δύσκολη μια σχέση με έναν Υδροχόο (καλύτερα να το αποφύγετε).
Υγεία: Καλό θα ήταν να πίνετε περισσότερο νερό και χυμούς. Να μάθεις την ιστορία για το γάιδαρο του Χότζα!
Σεξ: Τα μυστικά σου έρχονται στην επιφάνεια, γι’ αυτό και επειδή μπορεί να έχεις παράλληλες καταστάσεις, καλύτερα να προσέχεις. Από κάποιον θα φας ξύλο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου) Σεξ; Τι είναι αυτό;
Επαγγελματικά: Πολλές αναταράξεις συμβαίνουν τώρα. Οι αλλαγές είναι γενικές και αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Επειδή κατά βάση είσαι σπάταλη, έχεις συχνά οικονομικά προβλήματα. Ασε και τίποτα να αγοράσεις αύριο!
Σχέσεις: Μπορεί να σε αγγίξει ένας Δίδυμος γιατί αγαπάτε και οι δύο την ελευθερία και την περιπέτεια. Απέφυγε καλύτερα τη σχέση με έναν Παρθένο γιατί κρύβονται πολλές δυσκολίες, εφόσον δεν καταλαβαίνει την ανάγκη σου για ελευθερία.
Υγεία: Βελτίωσε τη διατροφή σου και σταμάτα να τρως ότι έτοιμο παίρνεις απ’ έξω. Μαγείρεψε και κανένα φαγάκι, κανένα όσπριο!
Σεξ: Η σεξουαλικότητά σου δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά το καλοκαίρι έχει εκπλήξεις, οπότε φύλαξε την ενέργειά σου για μετά. Πρόσεξε μόνο να κάνεις σωστές επιλογές και να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν καταλήξεις σε απόφαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου) Dr Jackal – Mr Hide
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου είναι πάρα πολύ καλά και εμφανίζονται πολλές προοπτικές εξέλιξης και προόδου.
Σχέσεις: Επανασυνδέσεις και συναντήσει με ανθρώπους που είχες εδώ και καιρό απομακρυνθεί. Η σχέση σου αν είναι με έναν Υδροχόο χρειάζεται υπομονή γιατί είσαστε τελείως αντίθετοι, όπως και με έναν Λέοντα. Σεβασμός και εκτίμηση σε μία σχέση με έναν Αιγόκερω, ενώ ικανοποιητικός είναι ο δεσμός με έναν Παρθένο.
Υγεία: Μην έχεις τόσο άγχος γιατί επιφέρει προβλήματα στο στομάχι σου. Μην ξεχνάς τις βιταμίνες σου.
Σεξ: Από τη φύση σου δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Άλλο σκέφτεσαι, άλλο λες και τελικά άλλο κάνεις. Τι θα γίνει με εσένα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου) Σταμάτα να τον χτυπάς
Επαγγελματικά: Η ζωή σου μπαίνει σε νέους ρυθμούς. Όλα βελτιώνονται και εξελίσσονται. Έχεις τώρα την ευκαιρία να απαλλαγείς από το παρελθόν και από το οτιδήποτε σε κρατά δέσμιο με αυτό, το οποίο σε κουράζει. Τώρα παίρνεις πολλές νέες αποφάσεις ενώ υπάρχει προοπτική για μια νέα δουλειά.
Σχέσεις: Ως ζώδιο του Αέρα, σε κυβερνούν ο Κρόνος και ο Ουρανός. Αγαπάς να προκαλείς τους άλλους με την εκκεντρική σου συμπεριφορά. Έχεις πολλούς φίλους αλλά ελάχιστοι από αυτούς είναι πραγματικοί. Βασίσου σε έναν Παρθένο, δεν θα σε προδώσει ποτέ, αν και μοναχικός.
Υγεία: Πρόσεξε λίγο τη διατροφή σου. Καλά είναι και τα θαλασσινά που τρως συνέχεια, αλλά χρειάζεσαι και πρωτεΐνες.
Σεξ: Αγαπάς οτιδήποτε το διαφορετικό και το μη συνηθισμένο. Προσέξτε όμως… κάποιοι υποφέρουν! Δεν χρειάζεται να τον σημαδεύεις κάθε φορά!

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου) Κατέβα λίγο από το σύνεφο
Επαγγελματικά: παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες για αγορές. Μελέτησέ τες καλά και αν είναι ευνοϊκές, προχώρα χωρίς φόβο.
Σχέσεις: Εάν σχετίζεσαι με Σκορπιό, εσύ δίνεις και αυτός παίρνει, αλλά μάλλον αυτό θέλεις. Μάλλον φύγε μακριά από έναν Τοξότη.
Υγεία: έχεις κουραστεί πολύ και καλό θα ήταν να πάς ένα ταξίδι. Προσοχή στα νεύρα σου. Οι άλλοι τι φταίνε;
Σεξ: Πότε επιτέλους θα πάψεις να ονειροβατείς; Ποτέ, μάλλον. Προσπάθησε να προσγειωθείς, πράγμα μάλλον αδύνατο. Όμως το σεξ θέλει φαντασία και αυθορμητισμό.. που μάλλον σου λείπει.

Σεμίραμις Δ.Παπανικολοπούλου

Τηλ: 2105140963 κ 6946507500
https://www.youtube.com/user/papanikolopoulou?disable_polymer=true
https://www.facebook.com/SemiramisIsis

Leave a Reply

Your email address will not be published.