Χωρίς δακτύλιο αύριο η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας.

Χωρίς μονά ζυγά θα είναι αύριο ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας μετά από απόφαση τη Τροχαίας. Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της απόφασης των εργαζομένων στα ΜΜΜ για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για αύριο Τρίτη 18/02/2020

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας λόγω συμμετοχής των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) στην εξαγγελθείσα απεργία, την Τρίτη 18.02.2020 δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας – ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ και επίσης, θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας Μ.Μ.Μ. (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ.Ε., φορτηγά, λεωφορεία, δίκυκλα κ.λπ.).

Από την τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις μια του ΠΑΜΕ στις 10.30 στα Προπύλαια και μια της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ στις 11.00 στην Κλαυθμώνος.

Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η Αθήνα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά θα μείνουν δεμένα λόγω της απεργίας που έχει κηρύξει η ΠΕΝΕΝ σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων.

Επίσης δεν θα λειτουργήσουν οι εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία ενώ και όσοι εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα θα δυσκολευτούν να πάνε στην εργασία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.