Οκτώ συλλήψεις καταστηματαρχών που αψήφησαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

 

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, για καταστήματα που άνοιξαν σήμερα, παρά την απόφαση να παραμείνουν κλειστά, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού του κορωνοϊού.

Οι συλλήψεις έγιναν στην Καλλιθέα, τη Νέα Σμύρνη, τα Πατήσια και το Παλαιό Φάληρο.

Οι επιχειρήσεις που διαπιστώθηκε ότι ήταν ανοιχτές- παρά την κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο- ήταν ένα κομμωτήριο, δύο γυμναστήρια, ένα κατάστημα περιποίησης νυχιών και ένα καφέ- μπαρ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Οι οχτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ οι έλεγχοι της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν κι άλλων καταστηματαρχών που αψηφούν τα μέτρα τα οποία έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, για την αντιμετώπιση της επιδημίας, ζητήθηκε η αυστηροποίηση των ελέγχων για εκείνους που παραβιάζουν τον νόμο.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την απόφαση που έχει ληφθεί, κλείνουν εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, καφετέριες, μπαρ και κέντρα διασκέδασης μεταξύ άλλων.

Αντίθετα, κανονικά συνεχίζουν να λειτουργούν σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές, φούρνοι, φαρμακεία και τράπεζες μεταξύ άλλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.