Η ΕΡΤ προσφέρει δωρεάν ταινίες και σειρές αλά Netflix – Βήμα-βήμα οδηγός ενεργοποίησης

Το τελευταίο διάστημα λόγω του κορωνοϊού πολλές εταιρίες προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση ψυχαγωγώντας το κοινό. Το Netflix, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, είχε κυκλοφορήσει δύο νέα ντοκιμαντέρ εντελώς δωρεάν μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube, για να περάσετε καλύτερα την καραντίνα σας.

Τώρα, από το πουθενά ήρθε η είδηση ότι η ΕΡΤ ανακοίνωσε το δικό της… «ΕΡΤFLIX». Πρόκειται για μία υβριδική πλατφόρμα που μέσα από την τηλεόρασή σας, χωρίς συνδρομή, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ εντελώς δωρεάν. Μάλιστα, η εταιρία δημοσίευσε και μερικά βίντεο στο YouTube, τα οποία σας βοηθούν να ενεργοποιήσετε την εν λόγω πλατφόρμα.

Μερικές σειρές που βρίσκονται διαθέσιμες είναι τα Fargo, Mr Selfidge, War & Peace, The Good Fight και Ballers. Μεταξύ άλλων υπάρχει διαθέσιμο και το ντοκιμαντέρ του Morgan Freeman ονόματι, The Story of God.

Τέλος, υπάρχουν και πολλές ταινίες, όπως το Wonder με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts, το οποίο είχε και υποψηφιότητα για ένα Όσκαρ. Άλλα γνωστά φιλμ που μπορείτε να βρείτε είναι τα The Family, Grace of Monaco και Little White Lies.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν από την ΕΡΤ, τα οποία σας βοηθούν βήμα-βήμα με την ενεργοποίηση της υβριδικής πλατφόρμας, όσον αφορά τις τηλεοράσεις LG, Sony, Panasonic, Samsung και άλλες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.