Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Περιστερίου, για το σχολικό έτος 2020-2021.

Οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής για το σχολικό έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθούν από τις 20 Μαΐου 2020 έως και 7 Ιουνίου 2020.

Θυμίζουμε ότι και για τα παιδιά που ήδη φοιτούν και έχουν έτος γέννησης 2017 και 2018 θα χρειαστεί αίτηση επανεγγραφής κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Περιστερίου.

Τα έντυπα δικαιολογητικά, τα οποία θα τα βρείτε στο ίδιο σημείο, θα αποστέλλονται ταχυδρομικά, αποκλειστικά και μόνο, με συστημένη επιστολή, με την ένδειξη «Αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Περιστερίου», στην ταχυδρομική διεύθυνση Πλατεία Δημοκρατίας 1, Περιστέρι 12134, 2ος όροφος, γραφείο Β7-Πρωτόκολλο.

Επίσης, να ενημερώσουμε ότι η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Νομικού Προσώπου θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α), το γνωστό ΕΣΠΑ, το οποίο παρέχεται στις δικαιούχους μητέρες δωρεάν μέσω των vouchers (αξίες τοποθέτησης). Όσες μητέρες πληρούν τις προϋποθέσεις για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, καλό και χρήσιμο θα ήταν να το κάνουν εφόσον τη σχολική χρονιά 2020-21 θα διατεθούν πολλές θέσεις νηπίων και βρεφών στις δικαιούχους μητέρες και στο δικό μας Δήμο. Οι ημερομηνίες των αιτήσεων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, γι’ αυτό το λόγο μπορείτε να παρακολουθείτε τη σελίδα www.eetaa.gr.

Υπενθυμίζεται, ότι τα νήπια που γεννήθηκαν το έτος 2016, εγγράφονται στα νηπιαγωγεία του Υπουργείου Παιδείας.

Για όποια πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2105701079-80.

Leave a Reply

Your email address will not be published.