Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 22:00 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και θέλει να πάρει ακόμα μία νίκη επί ισπανικού εδάφους, ρίχνοντας στα… σχοινιά τους Ισπανούς.

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (22:00, Novasports 2) με στόχο να πάρει το δεύτερο σερί διπλό επί ισπανικού εδάφους, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Βαλένθια το βράδυ της Τετάρτης. Οι Πειραιώτες έβαλαν στα… σχοινιά τη Βαλένθια σε ότι αφορά τη μάχη της οκτάδας και το ίδιο θα επιχειρήσουν να κάνουν και κόντρα στη Ρεάλ, η οποία “καίγεται” για τη νίκη, προκειμένου να προκριθεί στα πλέι οφ.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά θέλουν να κυνηγήσουν ακόμα μία νίκη και να ολοκληρώσουν με χαμόγελα την παρουσία τους στην κανονική περίοδο, ενώ έχουν και κάτι… χρωστούμενα στη Ρεάλ από τα προηγούμενα χρόνια.

«Προφανώς και είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε και πάλι πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Καταρχήν κάθε νίκη σε κάνει να είσαι χαρούμενος και να έχεις ένα καλύτερο βράδυ. Η ήττα πάντα σε στενοχωρεί και σε πονά, με όποιο αντίπαλο και να παίζεις.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή και στο τέλος να αξιολογήσουμε τη χρονιά και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για όλους μας. Για την ώρα, όμως, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας.

Η Ρεάλ διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ. Δεν είναι συνηθισμένη σε μια τέτοια κατάσταση, καθώς συνήθως εξασφάλιζε μια θέση πολύ νωρίς. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πολύ απαιτητικό», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει σίγουρα στους Παπανικολάου και Μάρτιν, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Χάρισον. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Μίλαν Νέντοβιτς και Ούρος Νίκολιτς.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

20:00 Άλμπα – Βαλένθια
20:00 ΤΣΣΚΑ – Χίμκι
20:00 Ζενίτ – Βιλερμπάν
20:45 Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα
22:00 Ρεάλ – Ολυμπιακός

Leave a Reply

Your email address will not be published.