ΣΟΚ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ.

Η 25χρονη κοπέλα δέχθηκε επίθεση από έξι Πακιστανούς έξω από την πλαζ της Αγίας Μαρίνας – Οι αδίστακτοι αλλοδαποί διαπόμπευσαν την κοπέλα σε ΄άγνωστη ιστοσελίδα

Μια σοκαριστική είδηση είδε πριν από λίγη ώρα το φως της δημοσιότητας. Νεαρό ζευγάρι που αποχωρούσε από την παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί,  βρέθηκε σε περιπέτεια έπειτα από επίθεση που δέχθηκε η 25χρονη κοπέλα από ομάδα έξι ατόμων, όλοι τους Πακιστανοί όπως αποδείχθηκε.

Το πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα το απόγευμας της Κυριακής, περίπου στις έξι η ώρα. Οι δράστες εντόπισαν την 25χρονη η οποία είχε μείνει για λίγο μόνη της στο χώρο όπου το ζευγάρι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, την περικύκλωσαν και άρχισαν να την βιντεοσκοπούν με το κινητό τους. Στη συνέχεια ο ένας από τους έξι της έσκισε την μπλούζα και η βιντεοσκόπηση συνεχίστηκε. Η γυναίκα έντρομη καθώς ήταν από το πρωτοφανές συμβάν και φοβούμενοι τα χειρότερα άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι Πακιστανοί να φύγουν άρον άρον.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου. Ο ένας είναι 36 ετών κι ο άλλος 20, και οι δυο τους εργάτες σε χωράφια στο Κορωπί και την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα και οι δ΄ύο δράστες του σοκαριστικού περιστατικού βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, καθώς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η γυναίκα αναγνώρισε αμέσως τα άτομα ως μέλη της ομάδας που της επιτέθηκε. Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μαλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και σε ζωντανή αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.

Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Πλέον, αναμένεται η προφυλάκισή τους και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.