H Metron στηρίζει ως Platinum Χορηγός την ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Panther Racing Auth.

Η Metron, μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής ανελκυστήρων παγκοσμίως που στηρίζει διαχρονικά την καινοτομία, στάθηκε δίπλα στην ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Panther Racing Auth, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ως Platinum Χορηγός.

Στις 15-18 Ιουλίου η ομάδα Panther Racing Auth θα παρευρεθεί στην Αραγονία της Ισπανίας λαμβάνοντας μέρος στο Διεθνή Πανεπιστημιακό διαγωνισμό Motostudent VI όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά το project της για να διεκδικήσει την 1η Θέση.

Η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου σχεδίασε και κατασκεύασε μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα σε πρότυπα Moto 3. Επιπλέον, συνέθεσε μία εκτενή εργασία μέσω της οποίας ανέλυσε τη σχεδίαση της μηχανής αναπτύσσοντας τη δική τους καινοτομία στον τομέα των αγωνιστικών μηχανών και ετοίμασε ένα επιχειρηματικό πλάνο.

Σε δηλώσεις του ο CEO της Metron, κ. Ιωάννης Σάνδρος, επισήμανε: «Στη Metron, εκτός από χαρά αισθανόμαστε υπερηφάνεια που στηρίζουμε έμπρακτα την έρευνα, ενισχύουμε την καινοτομία, προάγουμε την εξωστρέφεια με τις δράσεις και συνέργειές μας. Είμαστε πάντα δίπλα στους νέους, στα όνειρα και στις φιλοδοξίες τους. Επενδύουμε στις νέες τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε εργαλεία, προϊόντα και υπηρεσίες για το καλύτερο αύριο που οραματιζόμαστε. Στην ομάδα Panther Racing Auth αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δημιουργικότητά τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο διαγωνισμό. Εμείς είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε».

#bornwithracinginstinct #metronlifts

www.metronsa.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published.