Μήνυμα θα απευθύνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τηλεοπτικό μήνυμα για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας πρόκειται να απευθύνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό. Ο πρωθυπουργός θα δώσει έμφαση στη σημαντικότητα της εμβολιαστικής κάλυψης, επιθυμώντας συγχρόνως να αναστρέψει την άποψη των αντιεμβολιαστών προκειμένου να εμβολιασθούν. Τέλος, δεν προβλέπεται να ανακοινώσει νέα μέτρα.
Τηλεοπτικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες αναμένεται να απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα έχοντας ως στόχο να ενημερώσει για τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορονοϊού στην πατρίδα μας για την αναχαίτιση του τέταρτου πανδημικού κύματος.
Παράλληλα, θα ενημερώσει για την πορεία των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού και θα αναφερθεί για πολλοστή φορά στη σημαντικότητα του εμβολιασμού για την προστασία της υγείας του καθενός μας, τη λογική της ατομικής ευθύνης και το κτίσιμο της ανοσίας.
Το μήνυμά του στοχεύει κυρίως στους ανεμβολίαστους πολίτες και στους περιορισμούς που τους επιβλήθηκαν θέλοντας να τους προτρέψει να αλλάξουν γνώμη για να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.