Νέα 48ωρη απεργία της ΠΝΟ.

Η ΠΝΟ έχει εξαγγείλει την απεργία από τις 00:01 της Παρασκευής και όλα τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα έως και τις 00:00 του Σαββάτου.
Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων, με την ΠΝΟ να ζητά μισθολογικές αυξήσεις στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για τα έτη 2020 και 2021, αλλά και επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
«Για όλες τις κατηγορίες πλοίων, που αρχίζει την 00.01 ώρα της 10 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και λήγει την 24.00 μ. ώρα της 11 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης, οπότε και όλα τα πλοία θα παραμείνουν με δεμένους τους κάβους και δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Οι ναυτεργάτες ορθώνουν το ανάστημά τους και λένε όχι στην προσπάθεια εξάρθρωσης και πλήρους εκμηδενισμού των συλλογικών τους συμβάσεων. Το σύνολο των ναυτεργατών της χώρας συμμετέχει μαζικά στον απεργιακό μας αγώνα και όλοι μαζί δυναμικά δίνουμε τη μόνη απάντηση που ταιριάζει: Όλοι σας μία γροθιά και μία φωνή στον δίκαιο αγώνα μας, γιατί είναι αγώνας επιβίωσης» κατέληξε η ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.