LG Dual Inverter Mirror series: H ιδανική επιλογή για κάθε θερμοκρασία.

H LG, καινοτόμος στον τομέα του κλιματισμού και της θέρμανσης, προσφέρει ιδανική θερμοκρασία, καθαρό αέρα και απαράμιλλη αισθητική σε κάθε σπίτι, με τη σειρά Artcool Dual Inverter Mirror.
Με τεχνολογία DUAL Inverter Compressor™, τα κλιματιστικά της σειράς Artcool Mirror προσφέρουν την τέλεια απόδοση για ιδανική θερμοκρασία του χώρου, ακόμα και σε πολύ χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος, σε μικρότερο χρόνο. Η δυνατότητα αυτή, κάνει τα κλιματιστικά της σειράς Mirror ιδανική επιλογή για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα κάθε χώρου έχει γίνει καθημερινή προτεραιότητα όλων. Για αυτό και η σειρά Artcool Dual Inverter Mirror διαθέτει τεχνολογία UVnano™ που καθαρίζει τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, απομακρύνοντας τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99% με φωτισμό LED UV, Ιονιστή Plasmaster™, που αφαιρεί το 99% των προσκολλημένων βακτηρίων, αλλά και αντιαλλεργικό φίλτρο, που αφαιρεί τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης που αιωρούνται στον αέρα, για υγιεινή εσωτερική ατμόσφαιρα.
Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σειράς Artcool Dual Inverter Mirror είναι και η εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε από την οθόνη του κλιματιστικού, πάντα διατηρώντας την υψηλή απόδοση, χάρη στο φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο R32.
Όλα τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τον κομψό σχεδιασμό ARTCOOL, που διατηρεί την υψηλή αισθητική κάθε χώρου, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί που ανακλά τον περιβάλλοντα χώρο, κάνοντας το κλιματιστικό μέρος του δωματίου. Ακόμα, με την 10ετή εγγύηση στον συμπιεστή, το κλιματιστικό θα συνεχίσει να αποδίδει τέλεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λειτουργώντας αθόρυβα .

Leave a Reply

Your email address will not be published.