16571
Η HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.
Η 15η HORECA θα υποδεχτεί για ακόμα μία χρονιά χιλιάδες επαγγελματίες της Φιλοξενίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης. Με τη συμμετοχή 550 εκθετών – μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες προμηθευτικές εταιρείες της Μαζικής Εστίασης και των Ξενοδοχείων – 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί πληθώρα θεματικών εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές και την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους. Πιο συγκεκριμένα:
1) Business Lab – Παγκόσμιες ψηφιακές εξελίξεις, τάσεις, εργαλεία, προϊόντα και καινοτομίες που βρίσκουν εφαρμογή στην ξενοδοχειακή βιομηχανία θα συζητηθούν από μια ομάδα Ελλήνων και ξένων ειδικών. Ομιλίες, πάνελ, case studies και γενικότερα μία ευρεία θεματική γκάμα θα παρουσιαστεί στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 3.
2) Beer and Spirits Show – Κορυφαίοι bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μεταδώσουν τη γνώση και την τέχνη τους, αποκαλύπτοντας νέες τεχνικές και προτάσεις που κυριαρχούν παγκοσμίως στον κλάδο του bartending και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης στο stage του Hall 1. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktail από την ΕΜΕ.
3) Coffee Events – Διαδραστικές παρουσιάσεις, επιδείξεις και ομιλίες με επίκεντρο τον καφέ, καθώς και τεχνικές και νέες τάσεις που κυριαρχούν στην ελληνική και διεθνή σκηνή θα λάβουν χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 1. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καφέ από τον Sca Greece.
4) Gastronomy Forum – Με κεντρικό μήνυμα «Η νέα ελληνική κουζίνα ως μοχλός ανάπτυξης του εθνικού τουριστικού προϊόντος», το Gastronomy Forum -που θα λάβει χώρα στο Hall 4- θα αναδειχθεί για ακόμα μία χρονιά ως μία από τις σημαντικότερες γαστρονομικές εκδηλώσεις του κλάδου.
5) Beer Day – Μία μέρα αφιερωμένη στη μπύρα! Στόχος της εκδήλωσης που θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 7.02 στο stage του Beer & Spirits show στο Hall 1, η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, είναι να προωθήσει την κουλτούρα της μπύρας στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού αλλά και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.
6) Ελληνικό Πρωινό – Με 1.100 ξενοδοχεία-μέλη, το «Ελληνικό Πρωινό» αποτελεί το εμπνευσμένο εγχείρημα του Ξ.Ε.Ε. να συνδέσει τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας με την εμπειρία του επισκέπτη των ξενοδοχείων, με σκοπό να προωθήσει τη γαστρονομική κληρονομιά του κάθε τόπου μέσα από ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να ξεχωρίσει προϊόντα και σπεσιαλιτέ από την κάθε περιοχή. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο Hall 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.