Καθημερινά η πολιτική αστρολόγος -Σύμβουλος σχέσεων Δήμητρα Παπανικολοπούλου μέσα από την σελίδα μας θα σας ενημερώνει για το ωροσκόπιό σας

Για σήμερα Τρίτη 04 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Οι κριοί αυτή την περίοδο κατέχεστε από πολύ καλή διάθεση, κυρίως για γενικότερη ανανέωση. Η ερωτική σας libido είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, ενώ ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Για εσάς τους Κριούς ξεκινά μια εβδομάδα μέσα στην οποία έχετε τη δυνατότητα να επιλύσετε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Εκτός αυτών βέβαια, επειδή είναι γενικά η εβδομάδα των ξεκαθαρισμάτων, έχετε την μοναδική ευκαιρία να ξεδιαλύνετε και τα συναισθηματικά σας. Η υγεία σας είναι πολύ καλή χωρίς κάποιο πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Νέο πρόσωπο εισέρχεται δυναμικά στη ζωή σας για εσάς τους Ταύρους, με το οποίο θα ζήσετε έντονες ερωτικές καταστάσεις. Ήρθε ο καιρός για εσάς του Ταύρους να αλλάξετε λιγάκι έως πολύ τη ζωή σας. Βρισκόσαστε σε μια περίοδο που ο ερωτισμός σας είναι ανεβασμένος και αναζητάτε αλλά και θα ζήσετε ερωτικές περιπέτειες. Τώρα σας ανοίγονται νέοι δρόμοι και θα επιδιώξετε νέες συνεργασίες, οι οποίες ευνοούνται ιδιαιτέρως αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για εσάς τους Διδύμους αρχίζει μια εβδομάδα με πολλά απρόοπτα και κυρίως θα έχετε συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν σας, με τους οποίους θα υπάρξει πιθανόν επανασύνδεση. Στον επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα ανοίγματα. Η υγεία σας είναι αρκετά καλή, όπως επίσης και η διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι συμβαίνει με εσάς του Καρκίνους; Διανύετε μια περίοδο με αρκετά προβλήματα αλλά γρήγορα βρίσκετε τις ισορροπίες σας, κυρίως μέσα σε ένα ταξίδι. Η κατάστασή σας είναι πολύ περίεργη. Ζείτε για να βασανιζόσαστε και να υποφέρετε, γεγονός όμως που το προκαλείτε μόνοι σας. Καιρός να συνέλθετε, να μαζέψετε τον εαυτό σας και να δείτε τα πράγματα με πιο αισιόδοξη ματιά. Εξάλλου, έχει αρχίσει, τουλάχιστον στα επαγγελματικά, η προσωπική σας άνοδος.

ΛΕΩΝ
Μοιράζεστε τρυφερές και γλυκές οικογενειακές στιγμές, μέσα στη θαλπωρή και την ηρεμία. Για τους αδέσμευτους, ας ετοιμαστούν για νέες γνωριμίες. Στα επαγγελματικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά αλλά με μια οικονομική σταθερότητα. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και αυτό φαίνεται και στους άλλους που σας πλησιάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και διανύετε μια εβδομάδα με κυρίαρχο στοιχείο την ερωτική ρουτίνα, ετοιμαστείτε να αλλάξει η κατάσταση. Νέες γνωριμίες και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, που πραγματικά την αναστατώνουν, μάλλον προς το καλύτερο. Έχετε κουραστεί πολύ, όμως, οι κόποι σας από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να αποδίδουν και θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνοδο. Όσοι είναι ελεύθεροι, έχουν την ευκαιρία να δεσμευτούν.

ΖΥΓΟΣ
Εσείς οι Ζυγοί διατηρείτε για άλλη μια φορά τις ισορροπίες. Εξάλλου είναι κάτι που ξέρετε να το κάνετε καλά. Κάποιες επαγγελματικές αλλαγές είναι πιθανό να συμβούν αυτές τις ημέρες. Ήρθε ο καιρός να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και τις καταστάσεις και να βάλετε ένα τέλος στα προσωπικά σας προβλήματα. Δείτε καλά τα δεδομένα πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε. Πάντως, επειδή πατάτε γερά στα πόδια σας θα πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί έχουν προβλήματα τα οποία όμως ξεπερνιούνται. Κάποιοι πρόσθετοι προβληματισμοί εμφανίζονται, κυρίως από εσάς τους άτακτους Σκορπιούς που ενδέχεται να διατηρείτε κάποια παράλληλη σχέση. Προσέξτε λιγάκι γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι. Ελέγξτε ακόμα και το άγχος σας, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα βρείτε λύσεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν όλον αυτόν τον καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλοι όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη έχουν μοναδικές ευκαιρίες. Αρχίζει μια περίοδος που κάνετε νέες γνωριμίες, νέα επαγγελματικά ανοίγματα, νέους έρωτες, νέες προσεγγίσεις. Συναισθηματικά προβλήματα και συνεχιζόμενοι προβληματισμοί υπάρχουν αλλά ξεπερνιούνται. Καλό θα ήταν να ζήσετε τον έρωτα που σας προκύπτει αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Ήρθε ο καιρός να βγείτε από το καβούκι σας στο οποίο έχετε κλειστεί εδώ και πολύ καιρό. Προσπαθήστε να βρείτε τον εαυτό σας γιατί έχετε χαθεί μέσα σε ένα λαβύρινθο σκέψεων και καταστάσεων που δεν σας οδηγούν πουθενά. Μήνας θερμός για γνωριμίες, έρωτες, πάθος και συναισθηματική κάλυψη. Είναι καιρός να εκδηλώστε τα πραγματικά σας συναισθήματα, γιατί εάν δεν το πράξετε θα πνιγείτε.
.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όσοι είναι δεσμευμένοι περνούν πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, το οποίο το είχαν παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και παραδοθείτε σε αυτό που αισθάνεστε. Στον επαγγελματικό τομέα, η κούραση των τελευταίων μηνών είναι εμφανής, αλλά έχει ήδη αρχίσει να σας αποδίδει καρπούς.

ΙΧΘΥΣ
Εσείς τα ψαράκια όπως πάντα ζείτε σε έναν δικό σας μοναδικό κόσμο. Ονειροβατείτε και βρίσκεστε κυριολεκτικά πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι. Ήρθε όμως η ώρα να ξυπνήσετε και να προσγειωθείτε. Οι αδέσμευτοι επιτέλους βρίσκουν το σύντροφο της ζωής τους, γεγονός που τους βοηθά να τα βρουν με τον εαυτό τους, με τον οποίο είχαν χάσει επαφή εδώ και αρκετό καιρό.

Σεμίραμις Δ.Παπανικολοπούλου

Τηλ: 2105140963 κ 6946507500
https://www.youtube.com/user/papanikolopoulou?disable_polymer=true
https://www.facebook.com/SemiramisIsis

Leave a Reply

Your email address will not be published.