Καθημερινά η πολιτική αστρολόγος -Σύμβουλος σχέσεων Δήμητρα Παπανικολοπούλου μέσα από την σελίδα μας θα σας ενημερώνει για το ωροσκόπιό σας

 

 

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2020.

ΚΡΙΟΣ
Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός να διευθετήσετε τυχόν εκκρεμότητες που είχατε παραμελήσει εδώ και καιρό κυρίως σε θέμα που αφορούν συναλλαγές με το δημόσιο. Ένα νέο πρόσωπο ενδεχομένως να έρθει στη ζωή σας, για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ενώ εσείς του τρίτου διανύεται μια εβδομάδα σταθερότητας. Σε γενικές γραμμές η περίοδος αυτή είναι καλή. Η γυναίκα Κριός είναι από τη φύση της ερωτική. Ο άντρας είναι ανδροπρεπής και τις περισσότερες φορές ξέρει να αγαπά καλά αλλά και να εγκαταλείπει γρήγορα τις γυναίκες.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο οικονομικός τομέας και ειδικά τα χρηματικά ζητήματα σας απασχολούν την εβδομάδα αυτή. Αν και είστε φοβισμένοι, οι εξελίξεις είναι θετικές. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να προωθήσετε κάποια αγορά ή πώληση, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας. Ενδιαφέροντες άνθρωποι σας περιβάλλουν αλλά στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα λίγο μπερδεύονται γιατί εμφανίζεται και σας απασχολεί κάποιο άτομο από το παρελθόν σας.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Νέοι δρόμοι επαγγελματικοί ανοίγονται για τους Διδύμους, κυρίως σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο, οι οποίοι κάνουν νέες συμφωνίες. Η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ καλή όπως και η διάθεσή σας. παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες οι οποίες με κατάλληλο χειρισμό θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Αισθάνεστε πάντα νέοι και φέρεστε σαν νέοι. Έτσι, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς η ηλικία σας. απεχθάνεστε τη ρουτίνα και τη μονοτονία και γι’ αυτό προτιμάτε κάποιο ταξίδι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία αύξηση στην δουλειά σας και ένα μπλοκάρισμα στα προσωπικά σας θέματα είναι δύο πράγματα τα οποία μαζί, σας έχουν δημιουργήσει κάποια ένταση. Το να αισθάνεστε λιγότερο σημαντικοί ή μπλοκαρισμένοι έστω και για ένα σύντομο χρονικό διάστημα δεν σας διευκολύνει και τόσο απέναντι στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Μαζί με αυτήν την ηφαιστειώδη σεξουαλική δύναμη, διαθέτετε τρομακτικό δυναμισμό και εσωτερική δύναμη που μπορεί να δημιουργήσει και να χτίσει ή να καταστρέψει ολοκληρωτικά.
ΛΕΩΝ
Ξεκινά μια εβδομάδα εκπλήξεων αλλά και ευκαιριών, που αφορούν και τα επαγγελματικά σας αλλά και τον προσωπικό σας τομέα. Οι πλανητικές επιδράσεις σας ευνοούν κυρίως στο να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε νέες επαφές αλλά και για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. εφόσον είσαστε άνθρωποι που λατρεύετε τα ταξίδια, είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε ακόμα μια εξόρμηση ακόμα και στο εξωτερικό. Όσοι από εσάς σχετίζονται με νομικά επαγγέλματα ή έχουν νομικές υποθέσεις, είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι την εβδομάδα αυτή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εδώ και αρκετό καιρό έχετε ξεκινήσει ένα φλερτ, το οποίο όμως κρατάγατε σε κάποια απόσταση, δίχως να εκδηλώνεστε ουσιαστικά. Η κατάσταση αυτή θα εξελιχθεί και θα σας οδηγήσει σε νέες όμορφες καταστάσεις, με ανέλπιστα αποτελέσματα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και παραδοθείτε σε αυτό που αισθάνεστε. Στον επαγγελματικό τομέα, η κούραση των τελευταίων μηνών είναι εμφανής, αλλά έχει ήδη αρχίσει να σας αποδίδει καρπούς.
ΖΥΓΟΣ
Νέοι δρόμοι επαγγελματικοί ανοίγονται για τους Ζυγούς, κυρίως σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο, οι οποίοι κάνουν νέες συμφωνίες. Η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ καλή όπως και η διάθεσή σας. Παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες οι οποίες με κατάλληλο χειρισμό θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Αισθάνεστε πάντα νέοι και φέρεστε σαν νέοι. Η γυναίκα του ζωδίου ξέρει να είναι γοητευτική, σαγηνευτική και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και λογική. Ο άντρας είναι ρομαντικός αλλά με ψύχραιμο προσχεδιασμό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν και διανύετε μια εβδομάδα με κυρίαρχο στοιχείο την ερωτική ρουτίνα, ετοιμαστείτε να αλλάξει η κατάσταση. Νέες γνωριμίες και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, που πραγματικά την αναστατώνουν, μάλλον προς το καλύτερο. Έχετε κουραστεί πολύ, όμως, οι κόποι σας από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να αποδίδουν και θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνοδο. Όσοι είναι ελεύθεροι, έχουν την ευκαιρία να δεσμευτούν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι κατά κάποιον τρόπο πολύ ενδιαφέρουσα. Έχετε έντονη κοινωνική ζωή και τώρα σας δίνετε η ευκαιρία να βρεθείτε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν κοινές απόψεις και αντιλήψεις με εσάς. Αλλά σας δίνετε και η δυνατότητα να κάνετε και νέες γνωριμίες. Αν δεν έχετε φύγει για διακοπές, καλό θα ήταν να σχεδιάσετε τις διακοπές σας. Αν έχετε αποδράσει, κρατάτε τις επαφές με το σπίτι σας και τις γνωριμίες σας. Τα θέματα τεχνολογίας και πληροφόρησης σας ενδιαφέρουν και δείχνετε μια έντονη κλίση προς αυτά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διανύετε μια περίοδο με αρκετά προβλήματα αλλά γρήγορα βρίσκετε τις ισορροπίες σας, κυρίως μέσα σε ένα ταξίδι. Η κατάστασή σας είναι πολύ περίεργη. Ζείτε για να βασανιζόσαστε και να υποφέρετε, γεγονός όμως που το προκαλείτε μόνοι σας. Καιρός να συνέλθετε, να μαζέψετε τον εαυτό σας και να δείτε τα πράγματα με πιο αισιόδοξη ματιά. Εξάλλου, έχει αρχίσει, τουλάχιστον στα επαγγελματικά, η προσωπική σας άνοδος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ευκαιρίες στην ζωή δεν έρχονται κάθε μέρα. Προσπαθήστε να φερθείτε κάπως πιο απρόσωπα και ξεχάστε τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα, ο χρόνος θα δείξει ότι εσείς είχατε δίκιο. Σχέσεις οποιασδήποτε μορφής προσωπικής ή όχι θα γίνουν αρκετά σημαντικές για σας και για το σπίτι σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Το σεξ παίζει έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους στη ζωή σας.
ΙΧΘΥΣ
Πολλές αναταράξεις συμβαίνουν την εβδομάδα αυτή. Οι αλλαγές είναι γενικές και αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε μόνο να κάνετε σωστές επιλογές και να τις σκεφτείτε πολύ καλά πριν καταλήξετε σε απόφαση. Αγαπάτε το φλερτ. Τα περισσότερα προβλήματά σας οφείλονται στην ανησυχία σας και στην επιθυμία σας να είσαστε ελεύθεροι. Είσαστε όμως και φλογεροί αρκεί να μην σας καταπιέζουν.

Σεμίραμις Δ.Παπανικολοπούλου

Τηλ: 2105140963 κ 6946507500
https://www.youtube.com/user/papanikolopoulou?disable_polymer=true
https://www.facebook.com/SemiramisIsis

Leave a Reply

Your email address will not be published.