Μάσιμο Καρέρα: Μπροστά μου έχω μία ακόμα πρόκληση που πρέπει να κερδίσω

«»… Λόγια του Ιταλού προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Gazzetta dello Sport, όπου μίλησε για την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα, την Ελλάδα και τους στόχους του, σημειώνοντας ότι απολαμβάνει το έργο που έχει αναλάβει, ενώ παραδέχθηκε πως η Μόσχα (από τα χρόνια του στην Σπαρτάκ) είναι πάντα στην καρδιά του.

«Στην Μόσχα έχω ζήσει φανταστικά, αξέχαστα χρόνια», τόνισε ο Καρέρα που οδήγησε την Σπαρτάκ Μόσχας στον τίτλο το 2017, τρόπαιο που κατέκτησε η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας μετά από 16 χρόνια.

«Έφτασα ως άγνωστος, έφυγα ως ήρωας. Οι οπαδοί μου αφιέρωσαν τραγούδια, πανό, μου έστειλαν μηνύματα, με συγκίνησαν. Και έπειτα η Μόσχα είναι πανέμορφη, κάθε μέρα ανακαλύπτεις ένα διαφορετικό μέρος. Το κυκλοφοριακό είναι το μοναδικό μειονέκτημα. Μερικές φορές για να φτάσεις στο αθλητικό κέντρο ήταν μια Οδύσσεια», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όπως αναφέρει η Gazzetta, «σήμερα προπονεί την ΑΕΚ και ζει στη Γλυφάδα, το ελληνικό Beverly Hills, μία γειτονιά της Αθήνας. Η ζέστη αντικατέστησε τον παγετό, η παραλία τις λίμνες και τις λευκές νύχτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.