ΠΡΟΣΟΧΗ στην νέα απάτη: Περιστατικό στην Καλλιθέα… προσπάθησαν να μουν σε σπίτι με πρόσχημα τον κορονοϊό!

 

Πολλές οι μαρτυρίες στο Facebook από πολίτες που αναφέρουν πως δέχθηκαν προσέγγιση από αγνώστους οι οποίοι υποστήριξαν ότι ήταν εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας και είχαν στόχο την ενημέρωση για τον κορονοϊό. Καταγγελία υπήρξε και για περιστατικό στην Καλλιθέα.

Οι Γιατροί του Κόσμου, εξέδωσαν προειδοποιήσεις για τις απόπειρες εξαπάτησης:

Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ!

«Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για κάποιους άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών -και με εμφάνιση υπεράνω κάθε υποψίας- που χτυπούν τα κουδούνια, ισχυριζόμενοι ότι είναι υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας και ενημερώνουν για τον κορονοϊό!

Σε όσους δεν ανοίγουν επιμένουν, μάλιστα, λέγοντας ότι καταλαβαίνουν τον φόβο των ενοίκων, αλλά εκείνοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και πιέζουν μέχρι να τους ανοίξουν την πόρτα. Οι ΓτΚ μίλησαν με το Υπουργείο Υγείας, το οποίο διαψεύδει ότι έχει στείλει κλιμάκια για να ενημερώσουν για τον ιό τον κόσμο πόρτα-πόρτα.

Πρόκειται λοιπόν για απατεώνες που θέλουν να μπουν στα σπίτια έχοντας άλλα σχέδια στο μυαλό τους. Όσο κι αν επιμένουν, δεν ανοίγουμε. Ενημερώνουμε φίλους και συγγενείς και ιδιαίτερα ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που μένουν μόνοι».

Leave a Reply

Your email address will not be published.