Ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε τον Παναγιώτης Κουρουμπλή.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διεγράφη, την Πέμπτη (16/12), από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από σχετική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, αφού έκανε λόγο για «δολοφόνους», αναφερόμενος στους βουλευτές της Ν.Δ. και στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σφοδρή πολιτική κόντρα.
Πολιτικός αναβρασμός επικράτησε την Πέμπτη (16/12) στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αφού ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στη διαγραφή του βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, αφού ο τελευταίος αποκάλεσε «δολοφόνους» τους βουλευτές της Ν.Δ. όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.
Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στη σχετική μελέτη των Σωτήρη Τσιόδρα και του Θεόδωρου Λύτρα για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και τις αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), είπε από το βήμα της Βουλής: «Τον φίλο μου που χάθηκε, τη μητέρα, τον αδερφό ποιος θα τον φέρει πίσω; Ποιος θα απολογηθεί γι’ αυτό; Ντροπή! Αίσχος! Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνατε! Και επιμένετε! Ντροπή σας! Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.