Η ΗΠΕΙΡΟΣ φέτα ΠΟΠ διακρίθηκε για ακόμα μια φορά στα Superior Taste Awards

Η σταθερά υψηλή ποιότητα, η καινοτομία και η ανώτερη γεύση που χαρακτηρίζει τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ αναδεικνύεται για άλλη μια φορά μέσω μίας σπουδαίας διάκρισης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI), με έδρα τις Βρυξέλλες. Η ΗΠΕΙΡΟΣ φέτα ΠΟΠ ξεχώρισε στην κατηγορία της, ανάμεσα σε τυροκομικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας βραβείο Ανώτερης Γεύσης με δύο χρυσά αστέρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΗΠΕΙΡΟΣ φέτα ΠΟΠ βραβεύεται για πολλοστή φορά για την αυθεντική, παραδοσιακή της γεύση και τη μοναδική υφή της, έχοντας δεκάδες διακρίσεις από κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας.

Το ΙΤΙ είναι ένας από τους κορυφαίους, διεθνείς οργανισμούς που έχουν ως στόχο τη δοκιμή και την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από κάθε γωνιά του πλανήτη. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους σεφ και γευσιγνώστες, οι οποίοι ακολουθούν μια αυστηρή μεθοδολογία τυφλής δοκιμής που εξασφαλίζει την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων.

Με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο της τυροκομίας, η ΗΠΕΙΡΟΣ παραμένει πάντα πιστή στην παράδοση υιοθετώντας παράλληλα τις αρχές της βιωσιμότητας και επενδύοντας διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη, με στόχο όχι μόνο να διατηρήσει, αλλά και να ενισχύσει περαιτέρω τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.