Κρατάει γερά η κόντρα

Με δηλώσεις και των δύο

Η αντιπαράθεση των δυο πρώτων βουλευτών, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, στην Β΄ Πειραιά συνεχίζεται.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος υπενθυμίζει σε διάφορα τηλεοπτικά πάνελς που συμμετέχει το «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» που είχε χρησιμοποιήσει σε μια ανάρτησή της η Νίνα Κασιμάτη, προκαλεί την αντίδραση της τελευταίας.

Η οποία σε νεότερη ανάρτησή σας έγραψε: «Συμπονώ τον κ. Μαρκόπουλο της ΝΔ για τις ψευδείς εκ νέου δηλώσεις του το πρωί στον ΣΚΑΙ εναντίον μου, καθώς και κάθε συμπάσχοντά του.
Ο λαός της Β’ Πειραιά έδωσε ηχηρή απάντηση στους μισογύνηδες αυτής της περιφέρειας, και του συστήματος γενικότερα. Άρα θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο. Όσον αφορά εμένα, συνεχίζω τη δουλειά μου για τη Β’ Πειραιά και δεν ακολουθώ τον προσωπικό τους, αληθινά αγωνιώδη, κατήφορο».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος απαντά ως εξής:
«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Προ δύο εβδομάδων απέφυγα να ασχοληθώ, παρά και την τότε πρόκληση της εις βάρος μου από τα social media.
Η ακροαριστερή οπαδός του σλόγκαν «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» όμως, Νίνα Κασιμάτη, μυαλό δεν έβαλε και βρήκε νέα καραμέλα.

Στη δίκαιη κριτική που της ασκούμε για τις αδιανόητες δηλώσεις της κατά των αστυνομικών, εφευρίσκει «μισογυνισμό». Πόσο ρηχή, λίγη και αριστερά τετριμμένη αυτή η ανάγνωση της. Ας βρει κάτι πιο έξυπνο να «διαρρεύσει» λοιπόν για να καλύψει τις πολιτικές ακρότητες της και ας αφήσει κατά μέρους το φύλο της. Η κριτική μου δεν έχει να κάνει με το ότι είναι γυναίκα. Πολύ περισσότερο όταν είμαι πατέρας δυο κοριτσιών.

Η κριτική μου – που δεν θα σταματήσει ότι κι αν λέει κι ότι κι αν κάνει – αφορά στις πολιτικές ανοησίες που ξεστόμισε. Επαναλαμβάνω: αν θεωρεί δολοφόνους τους αστυνομικούς, ας αρνηθεί τη φρούρηση που το Κράτος της παραχωρεί. Ακόμα περιμένουμε μια συγγνώμη για όσα έγραψε τόσο αβασάνιστα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.