Υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδια

Μετά την επιτυχημένη πορεία της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών, επικρατώντας της ομάδας της Σερβίας με 54-44, έρχεται η διοργάνωση στην Αθήνα του European Championships Men Β and Women Β 2020, 10 – 21 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Σας παροτρύνουμε να υποστηρίξετε την ομάδα, στην προετοιμασία της για συμμετοχή στην εν λόγω διοργάνωση, ενισχύοντάς την με οποιουδήποτε τύπου προσφορά, οικονομική , δωρο-επιταγές για διάφορες αλυσίδες καταστημάτων, εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, κάλυψη μεταφορικών εξόδων κλπ.

Θεωρούμε πως αυτή η σπουδαία διάκριση δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη και ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας . Προσφέροντας έμπρακτη αρωγή, ενδυναμώνεται η κοινή μας προσπάθεια, ενθαρρύνεται η ομάδα και το απαιτητικό της έργο και αναγνωρίζεται ουσιαστικά ο αγώνας των αθλητών. Κάνοντας πράξη όλες τις αξίες της ανθρωπιάς που μας χαρακτηρίζουν, ανάγουμε τον αθλητισμό σε παράδειγμα προς μίμηση .

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων του Ε.Β. Ε .Α . στο τηλ. : 210 3625342 ή στο e-mail: pr@acci.gr.

Με εκτίμηση,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.