Δήμος Καλλιθέας: Tablets σε όλους τους μαθητές που έχουν ανάγκη για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ο Δήμος Καλλιθέας έχει ήδη δρομολογήσει την χορήγηση ηλεκτρονικών συσκευών «Tablet» στους μαθητές που έχουν ανάγκη.

Όπως προκύπτει και από την από 15/4/2020 επισυναπτόμενη επιστολή του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για θέματα Παιδείας κ. Κ. Καλογερόπουλου, η οποία προηγήθηκε της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ήδη ζητηθεί η παροχή στοιχείων από τα σχολεία.

Η χορήγηση των συσκευών θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με κοινωνικά κριτήρια που θα ανακοινωθούν.

Σχετικά λοιπόν με δημοσιεύματα και επιστολές διαφόρων πως κωφεύει η διοίκηση του Δήμου μας, απαντούμε μόνο ότι παραβιάζουν ανοικτές θύρες.

dk tablet diapsevsi
Με αυτό τον τρόπο ο δήμος Καλλιθέας διαψεύδει προ ημερών ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ του πρώην δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη η οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγάλης Τετάρτης προτείναμε στον Δήμαρχο, μεταξύ άλλων, και την αγορά tablet από το Δήμο σε μαθητές που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολείων.

Δυστυχώς, ο Δήμαρχος το απέρριψε!!!

Καλούμε την Δημοτική Αρχή, για άλλη μια φορά, να υλοποιήσει την πρόταση μας που είναι απαίτηση της κοινωνίας και αφορά την μόρφωση και το μέλλον των παιδιών.
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί από το χρηματικό υπόλοιπο των 8 εκ. ευρώ του Δήμου.

Σήμερα, η Τηλεκπαίδευση είναι εκ των πραγμάτων επιβεβλημένη και χρέος του Δήμου είναι να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους μαθητές για ίσες ευκαιρίες και ίσες δυνατότητες».

Leave a Reply

Your email address will not be published.